یاوه‌گویی نفتالی بنت: توافق مضر ایران در راه است

يکشنبه 17 بهمن 1400
14:34
یاوه‌گویی نفتالی بنت: توافق مضر ایران در راه است نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر به تکرار اظهارات مضحک خود درباره مذاکرات وین پرداخت.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از جروزالم پست، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در افتتاحیه جلسه کابینه روز یکشنبه، بار دیگر با تکرار اظهارات مضحک خود مدعی شد توافق هسته‌ای ایران که قدرت‌های جهانی در وین در حال مذاکره بر سر آن هستند، جلوگیری از ایران هسته ای را دشوارتر می کند.

بنت گفت: «مهمترین تهدید برای اسرائیل، ایران است. ما به عنوان کابینه مسئول مقابله با (تهدید) هسته‌ای ایران هستیم و آنچه را که در مذاکرات وین می‌گذرد از نزدیک دنبال می‌کنیم.»

وی گفت: «توافق و آنچه به نظر می‌رسد مفاد آن باشد، به توانایی مقابله با برنامه هسته‌ای آسیب می‌زند.»

در ادامه اظهارات مضحک بنت آمده است: «هرکس فکر می‌کند که توافق باعث افزایش ثبات می‌شود، اشتباه می‌کند. این توافق به طور موقت غنی‌سازی را به تعویق می‌اندازد، اما همه ما در منطقه هزینه سنگین و نامتناسبی برای آن خواهیم پرداخت.»

وی تصریح کرد: اسرائیل در هر شرایطی، با توافق یا بدون توافق، آزادی عمل را حفظ خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم