اعزام کتائب حزب الله برای مقابله با نفوذ داعش به عراق

دوشنبه 18 بهمن 1400
00:15
اعزام کتائب حزب الله برای مقابله با نفوذ داعش به عراق

کتائب حزب الله اعلام کرد که اعزام نیروهای این گروه به نزدیک مرز عراق با سوریه در استان الانبار برای مقابله با نقشه آمریکا در وارد کردن عناصر داعش به عراق است.

العالم - عراق

رسانه‌های خبری روز یکشنبه از اعزام یک نیروی نظامی بزرگ از جنبش کتائب حزب الله عراق به استان الانبار در غرب عراق خبر دادند.

بر اساس این گزارش نیروهای کتائب حزب الله از سمت شرق الانبار وارد این استان شدند.

«جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی کتائب حزب الله با صدور پیامی ضمن تایید این اخبار گفت: واحدهای نظامی این گروه در منطقه الکرمه در شرق الانبار مستقر شده اند.

الحسینی گفت: ما اطلاعاتی درباره قصد داعش برای ورود به شهرستان الکرمه داریم و هدف از حضور نظامی ما ممانعت از بروز شکاف امنیتی و مقابله با تحرکات داعش است.

وی با اشاره به اینکه آمریکا برای ورود داعش به مرزهای عراق فرصت مهیا کرده است، گفت: در حال حاضر با دستگاه های امنیتی برای ممانعت از نفوذ داعش به داخل عراق همکاری می‌کنیم.

ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق( الاعلام الامنی) نیز در این خصوص با صدور بیانیه‌ای گفت: برخی شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها، اخباری را از اقدام یک گروه مسلح در ورود با خودروهای حامل نیروهای خود به استان الانبار بدون دستور نظامی خبر دادند.

در این بیانیه آمده است: در اینجا ما می‌خواهیم توضیح دهیم که این کاروان وابسته به دلاورمردان الحشد الشعبی است که با پایان دوره مرخصی دوره‌ای خود برای انجام وظیفه به مقرهای خود اعزام شدند و در مسیرشان به سمت شهرستان القائم هستند.

الاعلام الامنی عراق تاکید کرد: الحشد الشعبی بخشی از نهاد امنیتی و نظامی عراق است و حضور آنها طبق دستور نظامی و به طور رسمی است و از همه کسانی که چنین اخباری را منتشر می‌کنند می خواهیم در انتقال اطلاعات کمال دقت را داشته باشند و با خودداری از شایعه پراکنی واقعیت ها را صرفا از منابع رسمی آن دنبال کنند.

0% ...

آخرین اخبار

از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است