ماکرون درباره مذاکرات با پوتین: تنش اوکراین تشدید نمی‌شود

سه شنبه 19 بهمن 1400
14:31
ماکرون درباره مذاکرات با پوتین: تنش اوکراین تشدید نمی‌شود رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید که هدف او از سفر به مسکو محقق شده و نتیجه مذاکراتش با همتای روسی، تشدید نشدن اوضاع در اوکراین بود.

العالم - اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه امروز (سه‌شنبه) درباره مذاکراتش با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود توضیحاتی ارائه داد.

شبکه تلویزیونی «بی‌ام‌اف» فرانسه به نقل از ماکرون گزارش داد که هدف او از سفر به مسکو و دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، محقق شده است.

به نوشته وبگاه «ریانووستی» به نقل از این گزارش، ماکرون توضیح داد: «مذاکرات با پوتین به این نتیجه رسید که اوضاع در اوکراین تشدید نخواهد شد».

وی با بیان اینکه باید از تشدید تنش و درگیری در اوکراین جلوگیری کرد، خبر داد که این هدف برای او محقق شد.

رئیس‌جمهور فرانسه اضافه کرد: «برای من، قفل کردن بازی به منظور جلوگیری از تشدید تنش و باز کردن چشم اندازهای جدید، هدفی بود که محقق شده است. فرانسه اعتبار خود را تقویت کرده است».

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ


رهبر معظم انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش قطر در کاهش تنش‌ها و پیشبرد روند دیپلماسی