زلال قرآن (300)؛

پذیرش ولایت الهی چه نتیجه ای برای انسان دارد؟

يکشنبه 24 بهمن 1400
17:14
پذیرش ولایت الهی چه نتیجه ای برای انسان دارد؟

العالم - زلال قرآن

هرانسانی مکلف است که با تسلیم شدن درمقابل ذات اقدس الهی خود را زیرچترولایت خداوند سبحان قرارداده وبه یقین باور داشته باشد که به گواه آیه 257 سوره مبارکه بقره: «اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِوَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِإِلَى الظُّلُمَاتِ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِهُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»

ترجمه: (خدا ولّی اهل ایمان است که آنان را ازتاریکیهای جهل بیرون آرد و به عالم نور برد، و آنان که راه کفر گزیدند ولّی ایشان شیاطین و طاغوت ها هستند که آنها را از عالم نور به تاریکیهای گمراهی درافکنند، این گروه اهل دوزخند و درآن همیشه خواهند بود).

خداوند ولّی، یار، یاور و صاحب اختیار تمامی مومنین است و هر کس زیر چتر ولایت نورانی او قرار گیرد، خداوند او را از ظلمت‌ها نجات داده و به انوار خویش در صراط مستقیم هدایت می فرماید و به فلاح و رستگاری و سعادت دنیا و آخرت می رساند و هرکس ولایت الهی را نپذیرد، عملاً ولایت شیاطین را پذیرفته و با گمراهی از صراط مستقیم به راهی خواهد رفت که عاقبت آن خلود در آتش سوزان جهنم است.

این باور یقینی سبب می گردد تا انسان با پذیرش کامل ولایت الهی، خود را درراستای مشیت اوقرار دهد وبا خروج ازظلمت به سوی نور و با حرکت درجهت تقرب به نورالانوار و ذات اقدس خداوند سبحان درراه کمال و سعادت حقیقی گام بردارد.

پس هرکس به توفیق بزرگِ ورود به گلستان ولایت الهی نائل گردد، دری از ملکوت آسمانها به روی او باز شده و زمینه‌های دستیابی به انوار جبروتی خداوند سبحان برای او فراهم می گردد ان شاءَ الله.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد