«کنست» دنبال تعیین حبس 20 ساله برای سنگ‌پراکنی فلسطینی‌ها

يکشنبه 24 بهمن 1400
18:10
«کنست» دنبال تعیین حبس 20 ساله برای سنگ‌پراکنی فلسطینی‌ها
یکی از نمایندگان «کنست» (پارلمان رژیم صهیونیستی) طرحی را ارائه کرده و خواستار مجازات حداکثری برای فلسطینی‌هایی شده که به سمت صهیونیست‌ها سنگ‌پراکنی می‌کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

«کیتی شِتریت» عضو کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) از حزب «لیکود» پیش‌نویس قانونی را برای تشدید مجازات علیه فلسطینی‌هایی که اقدام به سنگ‌پراکنی می‌کنند، ارائه کرده است.

بر اساس گزارش کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، این طرح خواستار تعیین حداکثر مجازات یعنی بیست سال حبس برای کسانی می‌شود که اقدام به پرتاب سنگ یا کوکتل مولوتوف و دیگر اشیاء به سمت خودروهای شهرک‌نشینان و ارتش رژیم اسرائیل به قصد وارد کردن خسارت می‌کنند و اگر ثابت شود که قصد آزار در کار نبوده مدت حبس به ده سال کاهش پیدا می‌کند.

در ادامه گزارش مذکور آمده، پیش‌نویس این قانون بر اساس قانونی که در سال ۲۰۱۵ تصویب شده بوده، نوشته شده است. قانون تصویب شده در سال ۲۰۱۵ تنها برای سه سال بوده و اجرای آن در سال ۲۰۱۸ به پایان رسیده است.

بنا به اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، سال ۲۰۲۱ شاهد ۵۵۳۲ عملیات سنگ‌پراکنی بوده که نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است. همچنین در سال ۲۰۲۱، ۱۰۲۲ عملیات پرتاب کوکتل مولوتوف ثبت شده و این میزان در سال قبلش ۷۵۱ عدد بوده است.

رژیم صهیونیستی در حالی تعیین اینچنین مجازات سنگینی برای سنگ‌پراکنی است که مناطق مختلف فلسطین به صورت روزانه شاهد تجاوزات و تعرض‌های نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان به فلسطینی‌هاست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ممنوعیت صادرات نفت و پتروشیمی لغو شده، تحریم برداشته شده و برخی از دارایی‌های مسدود شده آزاد شده‌اند.


ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان