گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با لاوروف درباره اوضاع اوکراین و برجام

دوشنبه 25 بهمن 1400
21:42
گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با لاوروف درباره اوضاع اوکراین و برجام وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه طی تماس تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

العالم ـ اروپا

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد، سرگئی لاوروف و حسین امیر عبداللهیان، وزرای امور خارجه روسیه و ایران طی تماسی تلفنی درباره برجام و تشدید اوضاع پیرامون اوکراین توسط کشورهای غربی گفتگو کردند.
در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: در خصوص موضوعات کلیدی بین المللی، از جمله وضعیت ناسالم پیرامون اوکراین که توسط غرب تشدید شده است، تبادل نظر کاملی صورت گرفت.

لاوروف تاکید کرد که کارزار تبلیغاتی ایالات متحده و متحدانش در مورد "تهاجم روسیه" به اوکراین، اهداف تحریک آمیز را دنبال می کند و مقامات کی یف را به تلاش های مخرب برای حل "مسئله دونباس" از طریق زور تشویق می کند.
بر اساس این بیانیه، طرفین در باره گفت وگوهای جاری وین در خصوص برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و برنامه هسته‌ای ایران و احیای کامل برجام در قالب اولیه متوازن و مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل تبادل نظر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است