آمریکا به اواکراین پیشنهاد ضمانت وام یک میلیارد دلاری داد

سه شنبه 26 بهمن 1400
11:28
آمریکا به اواکراین پیشنهاد ضمانت وام یک میلیارد دلاری داد آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن به اوکراین برای کمک به اقتصاد این کشور در اوج تقویت نظامی روسیه، ضمانت وامی تا سقف یک میلیارد دلار را پیشنهاد می دهد.

العالم - آمریکا

به نقل از خبرگزاری رویترز، آنتونی بلینکن افزود: این پیشنهاد، توانایی اوکراین برای تضمین ثبات اقتصادی، رشد و رفاه مردم این کشور در برابر رفتار بی ثبات کننده روسیه را افزایش می دهد.

وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که شراکت قوی بین اوکراین، صندوق بین المللی پول، دیگر نهادهای مالی بین المللی، گروه هفت از کشورهای ثروتمند و دیگر کمک دهندگان دو جانبه نیز به این مهم کمک می کند.

بلینکن همچنین در گفت‌وگو با همتای اوکراینی خود مدعی تعهد واشنگتن و متحدانش درخصوص ثبات اقتصادی و مالی کی‌یف شد.

ایالات متحده اخیرا هشدارهایش را درباره تهاجم احتمالی ادعایی روسیه به اواکراین تشدید کرده است اما مقام های کی یف خواستار حفظ آرامش شده اند.

مسکو بارها گفته است که قصدی برای حمله نظامی به اوکراین ندارد و درصدد دریافت تضمین های امنیتی است که مانع از توسعه ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا (ناتو) می شود.

روابط آمریکا و غرب با روسیه از سال ۲۰۱۴ به دنبال الحاق شبه جزیره کریمه به آن کشور متشنج شد؛ غرب به بهانه دخالت روسیه در اوضاع داخلی اوکراین، روسیه را بارها تحریم کرده است اما مسکو این ادعای غرب را رد می‌کند.

بخش‌های غربی روسیه با توجه به همسایگی با اوکراین و نزدیکی به کشورهای عضو ناتو که کانون تنش بین روسیه و غرب است، برای روس‌ها اهمیت فراوان دارد و به آمادگی رزمی نیروهای نظامی مستقر در این مناطق توجه خاص می‌شود.

کارشناسان معتقدند که کاخ سفید با کمک متحدان اروپایی، به دنبال ضربه زدن به روسیه بوده و مساله اوکراین را بهانه و دستاویز قرار داده است. در ماه‌های اخیر نیز به دلیل ادعای غرب درباره صف‌آرایی نظامی روسیه در مرزهای اوکراین، روابط ناتو با روسیه دچار تنش شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است