با درخواست بیش از ۷۷۰ میلیارد دلار؛

بایدن در افزایش بودجه پنتاگون از ترامپ جلو زد

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400
12:50
بایدن در افزایش بودجه پنتاگون از ترامپ جلو زد جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، با درخواست بودجه بیش از ۷۷۰ میلیارد دلاری برای وزارت دفاع این کشور در سال مالی ۲۰۲۳ از کنگره، رکورد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری پیشین را در بودجه پنتاگون شکست.

العالم - امریکا

بنابر گزارش رویترز، لیود آستین، وزیر دفاع آمریکا در حال رایزنی با دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید برای افزایش و تدوین بودجه بیش از ۷۷۰ میلیارد دلاری پنتاگون در سال مالی ۲۰۲۳ است (که از اول اکتبر ۲۰۲۲ آغاز می‌شود) که به احتمال زیاد با افزایش آن در کنگره مطابق روال سال‌های قبل به بیش از ۸۰۰ میلیارد دلار می‌رسد.

بر اساس این گزارش بودجه دفاعی که دولت دونالد ترامپ برای آخرین سال مالی ریاست‌جمهوری وی در نظر گرفته بود ۷۵۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بود که با افزایش ۲۵ میلیارد دلاری در کنگره در نهایت به ۷۷۸ میلیارد دلار در سال مالی ۲۰۲۲ رسید.

مهم‌ترین اولویت‌های پنتاگون در بودجه سال آتی نوسازی تجهیزات نظامی شامل تانک و جت‌های رادارگریز اف ۳۵ ساخت کارخانه لاکهید مارتین و تامین بودجه برنامه تسلیحات هسته ای وزارت انرژی آمریکا همچنین فعالیت های مرتبط با دفاعی دیگر وزارتخانه ها و نهادهاست.

همچنین تجهیزات دریایی و کشتی‌ها، توسعه توانایی‌های فضایی، هشدار موشکی و نوسازی تجهیزات سه‌گانه هسته‌ای شامل موشک‌های هسته‌ای زمنی، زیردریایی‌های مسلح به موشک هسته‌ای و هواپیماهای با بمب‌افکن هسته‌ای و موشک از دیگر اهداف بودجه ای سال آینده پنتاگون اعلام شده است.

روند ارائه بودجه وزارت دفاع به کنگره تازه آغاز شده و انتظار می‌رود یکی از موارد مطرح در سخنرانی بایدن در جلسه سالانه کنگره این کشور موسوم به «سخنرانی در مورد وضعیت اتحاد کشور» (State of the Union Address) اول مارس (۱۰ اسفند) برای تصویب آن تلاش کند.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند


ارتش اشغالگر منطقه حائل در جنوب لبنان را از مدیترانه تا جبل‌الشیخ ایجاد کرد


تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد