استقرار سامانه‌های «اس-300» اوکراین نزدیک فرودگاه‌های مهم

سه شنبه 3 اسفند 1400
19:15
استقرار سامانه‌های «اس-300» اوکراین نزدیک فرودگاه‌های مهم منابع مطلع از استقرار سامانه‌های پدافند موشکی ارتش اوکراین نزدیک فرودگاه‌های بین‌المللی شرق این کشور خبر دادند.

العالم - اروپا

منابع مطلع اعلام کردند که نیروهای مسلح اوکراین واحدهای پدافند هوایی را نزدیک فرودگاه‌های شرق اوکراین مستقر کرده‌اند.

به نوشته وبگاه «ارلایو» سخنگوی نیروهای جمهوری دونتسک روز سه شنبه گفت: «نیروهای مسلح اوکراین واحدهای پدافند هوایی را نزدیک فرودگاه‌های بین‌المللی "کیف"، "خارکف"، "چرکاسی" مستقر کرده‌اند.

سخنگوی مذکور افزود، اطلاعات ما حرکت ستون‌های یگان‌های موشک ضد هوایی اوکراین مجهز به سامانه‌های «اس-۳۰۰» و «بوک ام-۱» را ثبت کرده است که نزدیک فرودگاه‌های بین‌المللی کیف، خارکف و چرکاسی قرار گرفتند.

وی افزود که نیروهای دونتسک همچنین حرکت تانک‌ها و راکت‌اندازهای گراد توسط ‌نظامیان اوکراین را نزدیک شهر «ماریوپول» ثبت کردند.

در بحبوحه تشدید تنش در مرزهای اوکراین و منطقه بالتیک، وزیر دفاع انگلیس از برگزاری رزمایش بزرگ با متحدان و شرکای خود خبر داد. «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس گفت که ۱۰ کشور مانورهای نظامی پیشگیرانه‌ای را برای نشان دادن آزادی تردد در دریای بالتیک انجام خواهند داد.

رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه با به رسمیت شناختن جمهوری‌های جداشده به عنوان کشورهای مستقل، دستور داد نیروهای روسیه در این مناطق مستقر شوند تا از آنها برابر اقدام نظامی احتمالی نیروهای اوکراینی دفاع کنند.

منابع خبری همچنین از پرواز یک فروند پهپاد جاسوسی پیشرفته نیروی هوایی آمریکا بر فراز حریم هوایی اوکراین همزمان با تشدید تنش کی‌یف با روسیه خبر دادند. یک فروند پهپاد «آرکیو-۴ گلوبال هاوک» نیروی هوایی آمریکا در روز سه شنبه بر فراز حریم هوایی اوکراین پرواز کرد. پرواز این پهپاد پیشرفته جاسوسی بر فراز حریم هوایی اوکراین برای ساعت‌ها همزمان با تنش این کشور با روسیه حائز اهمیت است.

ناظران هوانوردی بر این باورند که ایالات متحده با پرواز این پهپادها در پی نمایش قدرت به روسیه است. به گزارش رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده از اظهار نظر در مورد جزئیات این پروازها خودداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران