بایدن: قصد جنگ با روسیه نداریم اما..

چهارشنبه 4 اسفند 1400
01:09
بایدن: قصد جنگ با روسیه نداریم اما..

رئیس جمهور ایالات متحده در سخنانی از تداوم تحریم‌های روسیه و حمایت از ناتو خبر داد.

العالم - اروپا

رئیس جمهور آمریکا شبانگاه سه شنبه به وقت تهران در سخنانی از اقدام قاطع علیه اقتصاد روسیه خبر داد و افزود که ایالات متحده همراه با متحدانش از قلمروی ناتو محافظت می‌کند.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در بخشی از سخنان خود گفت که با آلمان همکاری می‌کنیم تا مطمئن شویم پروژه خط لوله گازی «نورد استریم -۲» پیش نخواهد رفت. وی در ادامه از تحریم دو موسسه مالی بزرگ روسیه خبر داد و افزود، اقدام قاطع علیه اقتصاد روسیه اتخاذ می‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه از تحریم یک بانک نظامی روسیه، «وینشیکنوم‌ بانک» ابرشرکت خدمات مالی و بانکداری دولتی روسیه و برخی نخبگان این کشور در روزهای آینده خبر داد.

جو بایدن در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: «قصد جنگ با روسیه را نداریم، اما می‌خواهیم این پیام را برسانیم که به همراه متحدانمان از هر ذره از قلمروی ناتو دفاع می‌کنیم.»

رئیس جمهور ایالات متحده، روسیه به انجام عملیات «پرچم دروغین» متهم کرد و گفت، در صورت پیش روی روسیه، این کشور خود مسئول خواهد بود.

بایدن همچنین با ادعای آغاز اشغال اوکراین از سوی روسیه گفت: «نیروهای بیشتری از آمریکا در منطقه بالتیک و در استونی، لتونی و لیتوانی مستقر خواهند شد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: «البته، هنوز برای استفاده از گزینه دیپلماسی و جلوگیری از بدترین سناریو در اوکراین زمان وجود دارد.»

وزارت خارجه روسیه شبانگاه سه شنبه به وقت تهران نسبت به تحریم‌های اتحادیه اروپا بابت تنش با اوکراین واکنش نشان داد و آن‌ها را محکوم کرد. دستگاه دیپلماسی روسیه اعلام کرد که تحریم‌های جدید غرب غیرقانونی است.

رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه با به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک دستور داد نیروهای روسیه در این مناطق مستقر شوند تا از آنها برابر اقدام نظامی احتمالی نیروهای اوکراینی دفاع کنند.

به رسمیت شناختن این مناطق در بحبوحه افزایش تنش‌ها بین مسکو و ناتو صورت گرفت، ائتلاف نظامی که مسکو آن را به تضعیف امنیت ملی خود از طریق گسترش به سمت شرق در اروپا متهم می‌کند.

ایالات متحده و متحدانش پیشنهاد روسیه برای تعلیق گسترش ناتو و عقب‌نشینی از حضور نظامی خود در این قاره را رد کرده‌اند. در عوض، آنها مسکو را به برنامه ریزی برای جنگ علیه اوکراین متهم کردند.

حامیان خارجی کی‌یف هواپیماهای مملو از تسلیحات پیشرفته را به اوکراین ارسال کرده و مدعی شدند که برای دفاع از کشور برابر روسیه به آنها نیاز است. مسکو، اما اعلام کرده این محموله‌ها برای تقویت توانایی‌های ارتش اوکراین در آماده‌سازی برای حمله به جدایی طلبان بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد