تناقض در اظهارات واشنگتن پیرامون توافق در وین

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400
01:38
تناقض در اظهارات واشنگتن پیرامون توافق در وین 
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه مذاکرات وین از تماس‌ها برای آزادی آمریکایی‌های زندانی در ایران جدا است، گفت در وین هنوز مسائلی وجود دارد و هیچ توافقی قبل از حل آنها وجود ندارد.

العالم - آمریکا

در ادامه بازی‌های رسانه‌ای آمریکا با افکار عمومی درخصوص مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین، وزارت خارجه این کشور بار دیگر به بیان اظهارات متناقض پرداخت.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه طی نشست خبری روزانه مدعی شد: «ما در مذاکرات هسته‌ای پیشرفت زیادی داریم و به توافق احتمالی با ایران نزدیک هستیم».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی پرایس اما تصریح کرد: «در مذاکرات با ایران هنوز مسائلی وجود دارد و هیچ توافقی قبل از حل آنها وجود ندارد».

وی با انداختن توپ به زمین ایران، ادعا کرد: «اگر ایرانی‌ها در مذاکرات جدی باشند، فکر می‌کنیم بتوانیم در مدت زمان کوتاهی به توافق برسیم».

این دیپلمات آمریکایی درباره برخی گزارش‌های تاییدنشده درباره برخی مفاد پیش‌نویس احتمالی توافق در وین، گفت: «مذاکرات هسته‌ای در وین جدا از تماس‌های ما برای آزادی آمریکایی‌ها در ایران است».

این اظهارات در حالی است که شامگاه چهارشنبه گفته شد «علی باقری» مذاکره‌کننده ارشد ایران در سفری کوتاه از وین راهی تهران می‌شود و از دیگر سو، «بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی برای انجام رایزنی‌های فنی بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به وین می‌رود.

دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و فرمت‌های مختلف در حال برگزاری است.

0% ...

آخرین اخبار

بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند


قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو درباره ایران