زلال قرآن (363)؛

حضرت محمد (ص) چگونه مردم را درصراط مستقیم الهی هدایت می کرد ؟

شنبه 7 اسفند 1400
13:47
حضرت محمد (ص) چگونه مردم را درصراط مستقیم الهی هدایت می کرد ؟

العالم _ زلال قرآن

حضرت محمد مصطفی (ص)، هادی برحق منصوب از جانب حق تعالی برای هدایت بشر بسوی کمال حقیقی و مقام اعلای قرب و لقاء الهی است.
به گواه آیه 28 سوره مبارکه فتح :
« هُوَالَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَىٰ بِاللَّـهِ شَهِيدًا»
ترجمه: (اوخدایی است که رسول خود را با هدایت (قرآن) و دین حق فرستاد تا آن را بر همه ادیان دنیا غالب گرداند و (برحقیقت این سخن) گواهی خدا کافی است).
حضرت محمد ابن عبدالله (ص) با دین حق وکتاب هدایت (قرآن کریم) ازجانب خداوند تبارک وتعالی مبعوث گردیده، آن حضرت آمده تا پیام های بشارت رحمت برای نیکوکاران، وانذارازعذاب های سخت الهی برای بدکاران را برتمام جهانیان حتی پیروان پیامبران پیشین ابلاغ وبا گسترش اسلام درسراسرجهان آن را برهمه ادیان دیگر غالب گرداند.
آن حضرت آمده تا با خواندن آیات حق الهی درگوش جان انسانها، وجود آنها را ازهرپلیدی وآلودگی تزکیه وتطهیر نموده وبا آموزش علم وحکمت، آنان را ازگمراهی و ضلالتی که درآن گرفتارهستند نجات دهد و با استقراردر صراط مستقیم الهی آنها را به سعادت حقیقی دنیا وآخرت وساحل امن رضوان الهی برساند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران