کره شمالی یک پرتابه ناشناس شلیک کرد

يکشنبه 8 اسفند 1400
04:10
کره شمالی یک پرتابه ناشناس شلیک کرد ارتش کره جنوبی اعلام کرد که همسایه شمالی یک پرتابه ناشناس را به سمت شرق شلیک کرده است.

العالم-آسیا

ارتش کره جنوبی روز یکشنبه تایید کرد که کره شمالی با شلیک یک پرتابه ناشناس هشتمین نمایش قدرت در سال جدید میلادی را به اجرا گذاشت.

پرتاب این شی که احتمالا یک موشک بالستیک باشد، پس از آن انجام شد که کره شمالی هفت دور آزمایش موشکی از جمله پرتاب موشک بالستیک میان برد در روز ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) انجام داد.

ماه گذشته، کره شمالی برنامه ای مبنی بر از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد خود صادر کرد و این گمانه‌زنی را به وجود آورد که می‌توان در ادامه راه دست به اقدامات بزرگ تری بزند.

تداوم شلیک موشک ها توسط کره شمالی در حالی رخ داد که پیونگ یانگ ظاهرا به دنبال تقویت همبستگی داخلی در میان بن بست مذاکرات هسته ای با واشنگتن و مشکلات اقتصادی ناشی از همه گیری COVID-۱۹ است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


حمله پهپادی به یک پالایشگاه راهبردی در لیبی


حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و تبدیل ایران به قدرت منطقه ای با توانایی بازدارندگی موثر


هشدار شدید گرینلند علیه فعالیت شرکت نفتی وابسته به ترامپ


پایان عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵ «هما» با جابه‌جایی بیش از ۳۱ هزار زائر


وزارت امور خارجه: حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف نقض فاحش حقوق دیپلماتیک ـ کنسولی بود


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید