درخواست زلنسکی از بایدن و ناتو برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع

دوشنبه 9 اسفند 1400
22:34
درخواست زلنسکی از بایدن و ناتو برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع یک وبگاه صهیونیستی مدعی شد که رئیس جمهور اوکراین به رئیس جمهورآمریکا و ناتو توصیه کرده که بر فراز بخش‌های مهم اوکراین منطقه پرواز ممنوع ایجاد کنند.

العالم - اروپا - امریکا
وبگاه «آکسیوس» مدعی شد که «ولدویمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به بایدن و ناتو توصیه کرده تا منطقه پرواز ممنوع را بر روی بخش‌های مهمی از اوکراین ایجاد کند.

بنا بر ادعای آکسیوس، زلنسکی گفته که اگر متحدان غربی وظیفه خودشان را انجام دهند، اوکراین می‌تواند روسیه را شکست دهد.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در این زمینه گفت: «این مسئله نیاز به اجرا توسط ارتش ایالات متحده دارد و اساساً به این معنی است که ارتش ایالات متحده هواپیماهای روس را سرنگون می‌کند.»

وی ادامه داد: «این قطعاً تنش‌زا است، که به طور بالقوه ما را در جایی قرار می‌دهد که در یک درگیری نظامی با روسیه قرار می‌گیریم و این چیزی نیست که جو بایدن بخواهد آنرا اجرا کند.»

از سویی دیگر، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، روز دوشنبه گفت: «ما هیچ قصدی برای حرکت به سمت اوکراین نداریم، نه در زمین و نه در هوا. مسئولیت ما این است که که اطمینان حاصل کنیم این امر از کنترل خارج نشده و به جنگ تمام عیار در اروپا با مشارکت متحدان ناتو تبدیل نمی‌شود.»

این در حالی است که منابع خبری دوشنبه از اعزام شماری جنگنده‌ «اف-۳۵» آمریکا به منطقه بالتیک برای تقویت جبهه شرقی ناتو خبر دادند.

به نوشته وبگاه «اوییشن ویک»، شش فروند جنگنده اف-۳۵ نیروی هوایی ایالات متحده روز یکشنبه از پایگاه هوایی «لاکنهیث» در انگلیس به سمت استونی و لیتوانی پرواز کردند تا حضور هوایی ناتو در شرق اروپا را در بحبوحه تهاجم روسیه به اوکراین تقویت کنند. سه فروند از این جنگنده‌ها در پایگاه هوایی «آماریس» در استونی مستقر شدند و سه فروند دیگر در پایگاه هوایی «سیائولیای» در لیتوانی فرود آمدند.

سخنگوی نیروی دریایی فرانسه نیز روز یکشنبه از عزیمت ناو هواپیمابر «شارل دوگل» برای کمک به ناتو و انجام گشت‌زنی برای حمایت از شرکا و متحدان در بحبوحه درگیری نظامی روسیه با اوکراین خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است