مقام قطری: جایگزینی گاز قطر با روسیه صحت ندارد

چهارشنبه 11 اسفند 1400
14:42
مقام قطری: جایگزینی گاز قطر با روسیه صحت ندارد نخست‌وزیر اسبق قطر صحت اخبار منتشره مبنی بر فراخوانی امیر قطر به واشنگتن برای گفت‌وگو درباره جایگزینی گاز قطر به جای گاز روسیه را تکذیب کرد.

العالم - اسیا - اروپا

«حمد بن جاسم» نخست‌وزیر اسبق قطر در واکنش به انتشار برخی خبرها مبنی بر فراخوانده شدن «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر به واشنگتن در ارتباط با بحران انرژی گفت که شایعات مربوط به گفت‌وگوی امیر قطر با مقامات آمریکایی درباره جایگزین کردن گاز قطر به جای گاز روسیه صحت ندارد.

وی در صفحه توئیتر خود توضیح داد که سفر اخیر امیر قطر به واشنگتن «برنامه ریزی شده بود و مقدمات این سفر مدتی قبل از بحران اوکراین فراهم شده بود».

حمد بن جاسم تأکید کرد که «تأمین و انتقال گاز از طریق خط لوله یا نفت‌کش به سال‌ها زمان نیاز دارد».

نخست‌وزیر اسبق قطر افزود: «برخی در منطقه ما به تحریک کردن عادت کرده‌ و تلاش کرده‌اند با ادامه جنگ اوکراین، قطر را در رویارویی کنونی غرب و روسیه قرار دهند».

وی در ادامه رشته توئیت خود نوشت: «برخی ادعا کردند که امیر قطر قبل از آغاز جنگ به واشنگتن فراخوانده شد تا گاز قطر جایگزین صادرات گاز روسیه به اروپا شود. چنین دروغ‌هایی یادآور روش‌های تحریک‌آمیز دهه شصت و هفتاد قرن گذشته است که برخی‌ها به آن عادت کرده‌اند.آنان فراموش کردند که ملت‌ها امروز این تحریک‌ها و فریب‌ها و دروغ‌ها را متوجه می‌شوند».

چندی پیش همزمان با آغاز بحران اوکراین، وزیر انرژی قطر هم در سخنانی جایگزین کردن سریع عرضه گاز روسیه به اروپا را امری غیرممکن خواند و گفت که در صورت مختل شدن عرضه گاز روسیه به اروپا به دلیل بحران اوکراین، نه قطر و نه هیچ کشور دیگری ظرفیت جایگزین کردن صادرات گاز روسیه به اروپا را با استفاده از گاز طبیعیِ مایع شده (ال‌ان‌جی) ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان 


عجیب اما واقعی؛ دیپلمات‌های آماتور آمریکایی «عمدا» برای شکست مذاکرات چیده می‌شوند!


پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست