صدراعظم آلمان: خواهان توافق در وین هستیم

چهارشنبه 11 اسفند 1400
16:33
صدراعظم آلمان: خواهان توافق در وین هستیم صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی گفت که توافق در وین بیش از این نمی‌تواند به تعویق بیفتد.

العالم - اروپا

«اولاف شولتز» صداعظم آلمان امروز (چهارشنبه) در کنفرانس خبری مشترک با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ضرب‌الاجل‌های ساختگی طرف‌های غربی مذاکرات وین گفت که «توافق هسته‌ای جدید ایران بیش از این نمی‌تواند به تعویق بیفتد».

شولتز به خبرنگاران گفت: آنچه ما دوست داریم ببینیم این است که توافقی در وین حاصل شود. اکنون زمان تصمیم‌گیری است. این را نباید بیش از این به تعویق انداخت و دیگر نمی‌توان آن را به تعویق انداخت. اکنون زمان آن است که در نهایت به چیزی که نشان‌دهنده یک راه‌حل خوب و معقول است، بله بگوییم.

وی همچنین با اتهام‌پراکنی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، بر تعهد به دفاع از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرد. صدراعظم آلمان در فلسطین اشغالی گفت: وظیفه ما جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است، نمی‌دانیم قرار است چه اتفاقی بیفتد، اما متعهد به ممانعت از به خطر افتادن اسرائیل هستیم و بر روی این توافق داریم.

پیش‌تر رسانه از دیدار و گفت‌وگوی امروز صداعظم آلمان با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داده بودند. پایگاه خبری «عرب۴۸» به نقل از رسانه‌های عبری گزارش داد که دو طرف در این دیدار درباره تحولات مذاکرات رفع‌ تحریم‌ها در وین، احتمال امضای یک توافق جدید با ایران و همچنین پیامدهای بحران اوکراین بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

طبق این گزارش، قرار بوده که صدراعظم آلمان سفرهای کوتاهی به رام‌الله و اردن نیز داشته باشد؛ اما سفر برنامه‌ریزی‌شده او به علت تحولات اوکراین و رایزنی درباره اعمال تحریم‌ علیه روسیه محدود شده است.

عرب۴۸ خاطرنشان کرد که سفر شولتز درست پس از آن صورت گرفته است که در پارلمان آلمان در روزهای اخیر یک بودجه دفاعی به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار تصویب شده و صبحت از توسعه همکاری با تل‌آویو در زمینه پرنده‌های بدون سرنشین به میان آمده است. تل‌آویو پیشتر نیز اعلام کرده بود که برای خرید سه فروند زیردریایی اتمی از یک شرکت آلمانی قرارداد امضا کرده و قرار است دولت آلمان یک سوم هزینه را بپردازد.

شولتز که شامگاه سه‌شنبه سفر کوتاه خود را به تل‌آویو آغاز کرد، برای اولین بار از زمان انتصابش به عنوان صدراعظم آلمان وارد اراضی اشغالی شده است. بنابر این گزارش، قرار است که اولاف شولتز همچنین با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی و «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه این رژیم دیدار و گفت‌و‌گو کند.

فارس

اظهارات شولتز درباره مذاکرات رفع تحریم‌های در وین در حالی بیان شده که دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و قالب‌های مختلف در حال برگزاری است.

رژیم صهیونیستی تاکنون در موارد مختلف درباره این مذاکرات اظهارنظر و مخالفت‌هایی را با آن ابراز کرده است اما به باور کارشناسان، رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان طرفی که باید با اتخاذ تصمیمات سیاسی و بازگشت به برجام، مذاکرات را به نتیجه برساند، متحد استراتژیک هستند و از اختلافات تاکتیکی‌شان برای هم‌افزایی در چارچوب طرح‌های استراتژیک خود استفاده می‌کنند و هر دو خواهان تحمیل توافق بد به ایرانند و در این میان رژیم صهیونیستی نقش پلیس بد را برای افزایش فشار به ایران ایفا می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت