امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق، تصمیم سیاسی و نگاه واقع بینانه طرف های غربی را می طلبد

چهارشنبه 11 اسفند 1400
20:03
امیرعبداللهیان: رسیدن به توافق، تصمیم سیاسی و نگاه واقع بینانه طرف های غربی را می طلبد وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی با همتای چینی گفت: ایران تاکنون ابتکارات زیادی برای حل و فصل موضوعات به خرج داده است و اکنون رسیدن به توافق، تصمیم سیاسی و نگاه واقع بینانه طرف های غربی را می طلبد.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه چین، ظهر امروز (چهارشنبه) در خصوص مناسبات دوجانبه، روند مذاکرات وین و برخی از تحولات بین المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این تماس با اشاره به پیشرفت های حاصله در مذاکرات وین، بر اهمیت برخی مسائل باقیمانده و ضرورت حفظ منافع ملی کشورمان، از جمله در زمینه اقتصادی تاکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون ابتکارات زیادی برای حل و فصل موضوعات به خرج داده است و اکنون رسیدن به توافق، تصمیم سیاسی و نگاه واقع بینانه طرف های غربی را می طلبد.

وی از همکاری نزدیک ایران و چین ابراز خرسندی کرده و با اشاره به رایزنی های صورت گرفته از سوی کشورمان در این خصوص، تداوم تعامل و همکاری نزدیک ایران و چین در وین و نیز در پایتختهای دو کشور را دارای اهمیت خواند.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این گفتگوی تلفنی به روابط دو کشور در موضوعات مختلف پرداخت و ضمن ابلاغ سلام آیت الله سید ابراهیم رئیسی به همتای خود شی جین پینگ گفت: رئیس جمهور ایران دستورات مقتضی را درخصوص مذاکرات فنی مربوط به اجرای برنامه جامع ۲۵ ساله صادر کرده است.

وی افزود: اکنون ضرورت دارد با جدیت و سرعت در راستای اجرایی شدن برنامه همکاریهای جامع اقدام کنیم.

وزیر امور خارجه چین نیز با اشاره به برنامه همکاری های جامع دو کشور، بر ضرورت گفتگو و مشورت نمایندگان ایران و چین برای پیگری این برنامه مهم تاکید کرد.

وی ارتباط نزدیک دو طرف در مذاکرات وین را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با هماهنگی ها و تشریک مساعی صورت گرفته، دستاوردهای زیادی تاکنون به دست آمده است.

وزیر امور خارجه چین در عین حال موضوعات باقیمانده را مهم ارزیابی و اعلام کرد: چین مطالبات منطقی طرف ایرانی را درک کرده و از آنها حمایت می کند.

وی ابراز امیدواری کرد با حفظ روند رو به جلو و تعامل طرفهای مذاکره بتوان در وین به توافق دست یافت.

تحولات اوکراین و نیز ابراز امیدواری طرفین برای برگزاری موفق سومین اجلاس همسایگان افغانستان در پکن، بخش دیگری از گفتگوی دو وزیر خارجه بود.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد


جنایت جدید اشغالگران؛ شهادت دو فلسطینی در حمله به رام‌الله


تداوم حملات اسرائیل علیه چادرهای آوارگان و مناطق مختلف غزه


زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری شهر کوزران کرمانشاه در ایلام احساس شد


قیمت نفت خام برنت از 90 دلار در هر بشکه گذشت و به بالاترین سطح خود از ژوئن رسید.


سنتکام: دور جدید حملات به ایران آغاز شد


صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.