روسیه پرتاب ۳۶ ماهواره انگلیسی را لغو کرد

جمعه 13 اسفند 1400
17:27
روسیه پرتاب ۳۶ ماهواره انگلیسی را لغو کرد شرکت دولتی «روس کاسموس» روسیه دست اندر کار امور فضایی این کشور که تاکنون بیش از ۲۳۰ ماهواره شرکت انگلیسی وان وب را به فضا پرتاب کرده است، اعلام کرد که از امروز پرتاب ۳۶ ماهواره این شرکت را لغو می کند.

العالم - اروپا

شرکت «روس کاسموس» روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد: پرتاب ماهواره های انگلیسی از پایگاه فضایی بایکونور را که برای فردا شنبه برنامه ریزی شده بود، لغو کرده است.

در بیانیه شرکت دولتی فضایی روسیه گفته شده است که این شرکت نتوانست از شرکت های «وان وب» و«آریان اسپیس» تضمین بگیرد که ۳۶ ماهواره ای که توسط ماهواره بر سایوز به فضا پرتاب می شود، برای اهداف نظامی بکار گرفته نخواهد شد.

شرکت روس کاسموس در بیانیه خود گفت: دیمیتری راگوزین رئیس شرکت روس کاسموس پس از آن که شرکت وان وب تضمین های لازم برای اینکه ماهواره ها برای اهداف نظامی ازجمله به نفع پنتاگون و کشورهای عضو ناتو بکار گرفته نمی شوند را نداد، دستور لغو پرتاب ماهواره های انگلیسی را صادر کرد.

کارهای مقدماتی برای پایین آوردن ماهواره بر از سکوی پرتاب در پایگاه فضایی بایکونور آغاز شده است.

انتظار می رود روسیه پرتاب ماهواره های شرکت وان وب در پایگاه فضایی کورو در گویان و پایگاههای فضایی بایکونور و واستوچنی را متوقف کند.

روسیه تاکنون ۲۳۰ ماهواره این شرکت را به فضا پرتاب کرده است که گروه بندی آن در مدار پیرامون کره زمین را تشکیل می دهند.

روسیه بخشی از امکانات فضایی خود را برای ارائه خدمات به کشورهای دیگر از جمله پرتاب ماهواره های مخابراتی مورد استفاده قرار می دهد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است