الحشد الشعبی 3 سرکرده داعش را در شمال عراق از پای درآورد

يکشنبه 15 اسفند 1400
22:17
الحشد الشعبی 3 سرکرده داعش را در شمال عراق از پای درآورد نیروهای سازمان الحشد الشعبی امروز با کمک نیروهای امنیتی موفق شدند سه سرکرده ارشد داعش را در استان صلاح الدین به هلاکت برسانند.

العالم - عراق

نیروهای سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) شامگاه امروز یکشنبه با همکاری نیروهای امنیتی، با عناصر گروه تروریستی داعش در شمال عراق درگیر شدند.

شبکه خبری الغدیر گزارش داد، نیروهای الحشد الشعبی در یک عملیات امنیتی موفق، موفق شدند سه نفر از سرکرده‌های داعش را در شهر «الشرقاط» واقع در استان صلاح الدین از پای درآورند.

الحشد الشعبی همچنین خبر داد که این سه تروریست در منطقه موسوم به «ولایت دجله» فعالیت داشتند و از خطرناکترین عناصر داعش به شمار می‌رفتند.

الحشد الشعبی دهم بهمن ماه گذشته خبر داد که عملیات امنیتی علیه عناصر باقی مانده داعش در صلاح‌الدین را آغاز کرده است. این عملیات را نیروهایی از تیپ هفتم الحشد الشعبی وابسته به فرماندهی عملیات کرکوک و شرق دجله آغاز کردند.

این عملیات شامل بازرسی از اهداف مشخص شده و رصد تحرکات تروریست‌هایی است که هر از گاهی سعی می‌کنند برای هدف گرفتن امنیت شهروندان و نیروهای امنیتی به برخی مناطق نفوذ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است