مسکو: اوکراین در نزدیکی مرزهای ما قطعات سلاح‌های بیولوژیکی ساخته است

چهارشنبه 18 اسفند 1400
00:33
مسکو: اوکراین در نزدیکی مرزهای ما قطعات سلاح‌های بیولوژیکی ساخته است
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که اوکراین برای تولید قطعات سلاح های بیولوژیکی در نزدیکی مرزهای ما اقدام کرده است.

العالم-اروپا

وزارت خارجه روسیه امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اوکراین روی توسعه اجزای سلاح‌های بیولوژیکی در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی خود که مستقیما در مرز روسیه قرار دارند، کار کرده است.

در این باره، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «ما از طریق حقایقی که در جریان عملیات نظامی ویژه در اوکراین کشف شد، تأیید می‌کنیم که رژیم کیف فوراً برای از بین بردن آثار برنامه‌های بیولوژیکی نظامی‌اش که با حمایت مالی پنتاگون اجرا کرده است، اقدام کرد».

به گفته سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ارتش روسیه اسنادی از کارمندان آزمایشگاه‌های بیولوژیکی اوکراین به دست آورده است که نشان می‌دهد در تاریخ 24 فوریه عوامل بیماری‌زای خطرناک مانند طاعون، سیاه زخم، تولارمی، وبا و سایر بیماری‌های کشنده به سرعت نابود شده است.

وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرده بود که کی‌یف، بلافاصله پس از آغاز «عملیات نظامی روسیه در اوکراین»، عناصری را که باعث بیماری‌های باکتریایی می‌شوند، در آزمایشگاه‌هایی که با بودجه آمریکا در نزدیکی مرزهای روسیه کار می‌کنند، نابود کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده