خطیب‌زاده: موضوع راستی‌آزمایی در مذاکرات وین حل شده است/ هنوز توافق نکرده‌ایم

يکشنبه 22 اسفند 1400
11:48
خطیب‌زاده: موضوع راستی‌آزمایی در مذاکرات وین حل شده است/ هنوز توافق نکرده‌ایم سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به اهمیت موضوع راستی‌آزمایی برای ایران در جریان مذاکرات وین گفت: الان در نقطه‌ای هستیم که تقریبا مسائل‌مان در این حوزه حل شده است.

العالم - ایران / سیاسی

سعید خطیب زاده در اظهاراتی با اشاره به تأکید ایران برای راستی آزمایی از این‌که آمریکا تحریم های ظالمانه خود علیه ایران را برداشته است، گفت: راستی آزمایی برای این است که ما مطمئن شویم که آمریکایی ها در عمل تحریم ها را برداشته اند و فقط روی کاغذ نبوده است. در همین چارچوب نمایندگانی از وزارت نفت، اقتصاد، بانک مرکزی نیز در جریان مذاکرات وین حضور داشتند که در مورد روند این موضوع مذاکره کنیم و اینکه هر بخشی از اقتصاد کشور راستی آزمایی در حوزه خود را تعریف کند. گفت وگوها و مباحث در موضوع راستی آزمایی رفت و برگشت‌هایی داشته و آن‌ها یک چیزهایی را قبول کردند، یک چیزهایش را ما دادیم و الان در نقطه‌ای هستیم که تقریبا مسائل مان در این حوزه حل شده است.

این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین با تأکید بر اینکه ایران در جریان مذاکرات وین به دنبال اخذ تضمین های سیاسی، حقوقی و اقتصادی بوده است، گفت: این بُعدی است که تا به امروز نیز در حال بده بستان در مورد آن هستیم.

خطیب زاده همچنین با بیان اینکه در مورد چگونگی اجرای تعهدات و اینکه آن ها باید اول این تعهدات را اجرا کنند بحث های مفصلی بین طرفین انجام شده است، افزود: یکی دیگر از مسائل مهم در جریان این مذاکرات تضامین هسته ای و حفظ دستاوردهای هسته ای است.

سخنگوی وزارت خارجه در همین ارتباط ادامه داد: ما گفته ایم که کلی ضرر کرده ایم. اسرائیلی ها در مورد سانتریفیوژ های ما خرابکاری کرده اند. این ها از بین رفته اند، IR۶ گذاشته ایم، این دستگاه را گذاشته ایم، آن ها گفته اند که باید خراب شود، ما گفتیم که این کار را نمی کنیم، در مورد این مسائل مذاکره کرده ایم.

خطیب زاده همچنین گفت: هنوز توافقی نکرده ایم که جزئیات آن را بگوییم. تا روزی که توافق شود. وقتی توافق شد متن آن را بر روی سایت می گذاریم تا همه آن را ببینند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز علیه ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت