رایزنی تلفنی وزرای خارجه قطر و اوکراین

چهارشنبه 25 اسفند 1400
10:48
رایزنی تلفنی وزرای خارجه قطر و اوکراین
وزیر خارجه قطر پس از بازگشت از مسکو با همتای اوکراینی تلفنی گفت‌وگو کرد.

العالم _ اروپا

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر با «دمیترو کولبا» همتای اوکراینی درباره آخرین تحولات مربوط به تنش به وجود آمده بین روسیه و اوکراین گفت‌وگو کرد.

آل ثانی که روز دوشنبه برای دیدار با «سرگئی لارورف» همتای روسی خود به مسکو سفر کرده بود، روز سه‌شنبه(دیروز) پس از بازگشت از مسکو با همتای اوکراینی تلفنی گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری قطر (قنا) گزارش کرد که دو طرف در این تماس تلفنی تلاش‌های بین‌المللی برای حل بحران به وجود آمده در روابط بین اوکراین و روسیه را بررسی کردند. آل ثانی در مسکو نیز پس از دیدار با همتای روسی خود بر ضرورت پرهیز از تشدید تنش‌ها تأکید کرد.

دیدارها و گفت‌وگوهای تلفنی مسئولان قطر و همتایان آن‌ها در اوکراین و روسیه ادامه دارد و دوحه سعی دارد از طریق کانال‌های دیپلماسی به پایان درگیری بین روسیه و اوکراین دست یابد و در همین ارتباط «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در این کشور تاکنون سه بار با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تلفنی گفت‌وگو کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است