مذاکرات ایران و ارمنستان درباره کریدور بین‌المللی شمال-جنوب

سه شنبه 2 فروردين 1401
14:42
مذاکرات ایران و ارمنستان درباره کریدور بین‌المللی شمال-جنوب وزیر امور خارجه ارمنستان گفت: هم اکنون مذاکرات فعالی در راستای توسعه کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب بین تهران و ایروان در جریان است.

العالم - آسیا

به نقل از آرمن نیوز، آرات میزویان، وزیر امور خارجه ارمنستان، در جمع اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان این کشور گفت که ارمنستان به تعمیق روابط سنتی دوستانه با ایران ادامه خواهد داد و به همین خاطر طی ماه‌های گذشته نیکول پاشینیان، نخست وزیر این کشور، دو مرتبه با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان، دیدار کرده است.

وی تأکید کرد: در راستای تعمیق روابط سنتی و دوستانه با ایران، پاشینیان در روز 5 آگوست سال گذشته طی سفری به ایران با ‌رئیس‌جمهور ایران، دیدار کرده و دیدار بعدی دو طرف نیز در روز 17 سپتامبر و در شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان، انجام شده است.

وزیر امور خارجه ارمنستان ادامه داد: توسعه بیشتر روابط دو جانبه و پیشرفت مناسبات منطقه‌ای از جمله موضوعاتی بوده که در دیدار سران دو کشور مورد بحث قرار گرفته است.

میزوریان افزود: در روزهای پایانی سال گذشته میلادی ایران تصمیم به ایجاد یک کنسولگری در شهر کاپان ارمنستان گرفت و ایروان نیز در حال مذاکره برای راه اندازی یک کنسولگری در شهر تبریز است.

به گفته وزیر امور خارجه ارمنستان، در حال حاضر مذاکرات بین تهران و ایروان برای ایجاد خط بین المللی حمل و نقل شمال-جنوب به شکلی فعال در جریان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت