قطر طی پیشنهادی مطرح کرد؛

امضای توافق امنیتی بین کشورهای منطقه پس از احیای برجام

يکشنبه 7 فروردين 1401
22:42
امضای توافق امنیتی بین کشورهای منطقه پس از احیای برجام وزیر دفاع قطر امروز یکشنبه پیشنهاد کرد که در صورت احیای برجام، یک توافقنامه امنیتی نیز بین کشورهای منطقه امضا شود.

العالم - جهان اسلام

به نقل از شبکه الجزیره قطر خالد العطیه، وزیر دفاع قطر طی سخنانی در مجمع دوحه گفت: امیدواریم مذاکرات وین به توافق نهایی بر سر پرونده هسته ای ایران منجر شود و ما آن را تشویق می کنیم.

وی افزود: ما مشتاقانه منتظر موفقیت این گفت وگوها و دستیابی به توافق هستیم تا در مرحله بعد به چارچوبی برای یک توافق امنیتی برسیم که کشورهای منطقه را گرد هم می آورد.

وی در این سخنرانی با اشاره به اینکه ائتلاف های استراتژیک برخی کشورها در حال تغییر است، خاطرنشان کرد: علت این امر این است که پایه و اساس شکل گیری این اتئلافها ضعیف است.

کنفرانس دو روزه دوحه شنبه با عنوان " تحول به سوی عصر جدید " با مشارکت روسای کشورها و دولت ها و پژوهشگران و اندیشمندان و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی برگزار شد.

به موازات آخرین مرحله خروج نظامی آمریکا از افغانستان که در اواخر ماه اوت به طور کامل به اجرا درآمد، جنبش طالبان در اواسط اوت گذشته بر افغانستان به طور کامل تسلط یافت.

کشورهای جهان همچنان در به رسمیت شناختن حاکمیت طالبان شک و تردید دارند. این امر نشات گرفته از عملکرد این جنبش به ویژه در زمینه محترم شمردن حقوق بشر و پیشگیری از مبدل شدن افغانستان به " پناهگاه تروریست ها" می باشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز


سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در یمن + فیلم


آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد


بیانیه گردان مقاومت "اولیاء الدم" عراق در مورد تحویل سلاح خود به دولت


جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی