ابتلای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به کرونا

دوشنبه 8 فروردين 1401
10:44
ابتلای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به کرونا
نفتالی بنت ناچار است از خانه به فعالیت ادامه دهد.

العالم _ فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، دفتر نفتالی بنت روز دوشنبه اعلام کرد تست کرونای نخست وزیر رژیم صهیونیستی مثبت بوده و او از خانه کار می کند. این در حالی است که مقامات هنوز در حال بررسی تیراندازی مرگباری هستند که ساعاتی پیش رخ داد.
دفتر نفتالی بنت گفت که حال نخست‌وزیر خوب است و او طبق برنامه از خانه به فعالیت های خود ادامه می‌دهد، که شامل یک جلسه در مورد حمله اواخر یکشنبه است؛ حمله ای که منجر به کشته شدن دو افسر مرزی شد.
رژیم صهیونیستی افزایش ابتلا به کووید-19 را تجربه می‌کند، زیرا یک سویه فرعی اومیکرون در آن منطقه مانند بسیاری از کشورها گسترش می‌یابد. بنت و نزدیک به نیمی از ساکنان سرزمین های اشغالی سه دوز واکسن کرونا دریافت کرده اند.
در روزهای اخیر، بنت با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده دیدار کرد. او ساعاتی پیش از آزمایش کرونا، با عجله به شهر حدره رفت، جایی که افراد مسلح دو افسر پلیس مرزی را کشتند و چهار نفر دیگر را پیش از شلیک گلوله و کشته شدن زخمی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد


سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد


اردوغان در دیدار محمود عباس: حمایت از فلسطین مسئولیت همه بشریت است


ترامپ بدون راهبرد مشخص و براساس برآوردهای نادرست «اسرائیل» واردجنگ با ایران شد


یک فروند جنگنده اف-۱۶ ترکیه در جریان پرواز آموزشی سقوط کرد


انصارالله: فقط مراکز نظامی سعودی را هدف قرار می‌دهیم


هرجا قانون در برابر قدرت سکوت کند، اعتماد بشریت در روابط بین‌الملل فرو می ریزد


ایران توانسته است از تنگه هرمز به عنوان اهرم فشار قدرتمند علیه آمریکا استفاده کند


وزیر کشور پاکستان برای زیارت حرم مطهر رضوی به مشهد رفت


غریب‌آبادی:کشور‌های ساحلی خزر اقدامات اسرائیل و اوکراین را محکوم کنند