ائتلاف سعودی توقف حمله نظامی در یمن را اعلام کرد

چهارشنبه 10 فروردين 1401
01:55
ائتلاف سعودی توقف حمله نظامی در یمن را اعلام کرد ائتلاف سعودی از توقف حملات نظامی خود در یمن از ساعت 6 صبح امروز به وقت محلی خبر داد.

العالم-یمن

ائتلاف سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که توقف این حملات از ساعت 6 صبح روز چهارشنبه به وقت محلی به مرحله اجرا در می‌آید.

«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی گفت که ائتلاف از ساعت 6 صبح روز چهارشنبه، «عملیات نظامی خود در یمن» را متوقف می‌کند.

وی مدعی شد که توقف عملیات نظامی در داخل یمن برای موفقیت آمیز بودن مذاکرات ریاض و ایجاد فضای مثبت برای برقراری صلح اعلام شده است.

ترکی المالکی افزود: تصمیم برای توقف عملیات نظامی در پاسخ به درخواست دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس اتخاذ شده است.

ائتلاف متجاوز این تصمیم را در حالی می‌گیرد که جنگ یمن اکنون وارد هشت سال خود شده است.

طی این مدت، ارتش یمن هم بیکار ننشست و ضربات مهلکی را به خصوص طی ماه‌های اخیر به کشورهای متجاوز از جمله عربستان و امارات وارد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پترو، رژیم اسرائیل را به دستکاری انتخابات کلمبیا متهم کرد


کاهش ۱۴ درصدی ورود گردشگران به خاورمیانه


اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم


مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب ۱۷ تیر در نجف و کربلا برگزار می‌شود


بیانیه مشترک قطر و پاکستان درباره توافقات مذاکرات سوئیس


مخالفت اتحادیه عرب با هرگونه تلاش برای حذف آنروا


از مطرح شدن رفع تحریم‌های نفتی در مذاکرات سوئیس خبر داد


بقائی: پس از اظهارات تهدیدآمیز ترامپ، هیئت ایرانی از ادامه نشست چهارجانبه خودداری کرد


روسیه: دبیرکل جدید سازمان ملل باید به سلطه غرب پایان دهد


الجولانی از ترس حزب‌الله به ترامپ پاسخ منفی داد