ترامپ خواستار افشاگری پوتین علیه بایدن شد

چهارشنبه 10 فروردين 1401
12:03
ترامپ خواستار افشاگری پوتین علیه بایدن شد
دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خواست تا هر آنچه را ضد جو بایدن و خانواده اش می داند، برملا کند.

العالم _ آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا که در اقامتگاه خود در «مار او لوگا» (Mar O Lago) در فلوریدا با شبکه خبری «جاست دِ نیوز» (JustTheNews) مصاحبه می کرد، از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خواست تا هرگونه اطلاعات مخربی را که در مورد خانواده جو بایدن می داند، بر ملا کند.

ترامپ در این مصاحبه خواستار افشاگری پوتین درباره وضعیت تجارت هانتر بایدن پسر رئیس جمهور کنونی آمریکا شد، یعنی زمانی که وی در روسیه فعالیت تجاری داشته است.

پایگاه اینترنتی شبکه آمریکایی سی ان ان ضمن بازتاب این مصاحبه، درخواست ترامپ را گستاخانه نامید و با این حال نوشت: البته این حقیقت دارد که هانتر بایدن زمانی که پدرش معاون رئیس جمهور آمریکا بود، برای امور مشاوره ای در برخی کشورها مانند اوکراین و چین، مبالغ هنگفتی دریافت کرده و حتی سیستم قضایی آمریکا نیز تحقیقاتی در این مورد انجام داده است.

سی ان ان نوشت:ترامپ با اشاره به قضیه هانتر بایدن در این مصاحبه گفت: تصور می کنم پوتین پاسخ را می داند. فکر می کنم پوتین باید آن را بر ملا سازد و ما باید جواب آن را بدانیم.

شبکه جاست دِ نیوز که این مصاحبه اختصاصی را انجام داده است، در این باره نوشت: ترامپ مدعی است که سنا سال ۲۰۲۰ گزارشی را بر ملا ساخت که «یلنا باتورینا» (Yelena Baturina) الیگارش روس و همسر شهردار وقت مسکو، چند سال پیش مبلغ سه میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به شرکتی داده بود که پسر جو بایدن آن را تاسیس کرده بود. پسر بایدن به پرسش ها پیرامون این موضوع جوابی نداده است.

ترامپ به جاست د نیوز گفت: این خانم به پسر بایدن مبلغ ۳.۵ میلیون دلار پول داده است و حالا من تصور می کنم که پوتین جواب آن را می داند و فکر می کنم که پوتین باید آن را بر ملا کند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز