شدت‌گرفتن تنش‌ها در قدس اشغالی در آستانه ماه رمضان

جمعه 12 فروردين 1401
10:36
شدت‌گرفتن تنش‌ها در قدس اشغالی در آستانه ماه رمضان شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی طی یک تجمع ضمن سر دادن شعار علیه عرب‌ها، باعث افزایش تنش‌ها و درگیری‌ها در قدس اشغالی شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

شب گذشته (پنج‌شنبه) ده‌ها نفر از شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی طی تجمعی در نزدیکی منطقه «باب العامود» در شهر قدس اشغالی باعث شدت‌گرفتن تنش‌ها در اراضی فلسطینی شدند.

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی» شهرک‌نشینان صهیونیست در این تجمع، با فریاد «الموت للعرب» (به معنای مرگ بر عرب) علیه کشورهای جهان عرب شعار دادند.

شاهدان عینی به خبرگزاری آناتولی گفتند که نظامیان رژیم اشغالگر، نه تنها مانع این تجمع شهرک‌نشینان نشده‌اند بلکه از نزدیک‌شدن جوانان فلسطینی به محل تجمع ممانعت کرده و یک جوان فلسطینی را نیز دستگیر کرده‌اند.

منابع محلی تاکید کرده‌اند که منطقه باب العامود از زمان تجمع شهرک‌نشینان تاکنون شاهد تنش‌هایی بوده است. این مسئله احتمال افزایش درگیری‌های نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان با فلسطینیان را خصوصاً در قدس بالا برده است.

پیش از این رسانه‌ها خبر داده بودند بسیاری از گروه‌های تندرو شهرک‌نشین، اعلام کردند که در ماه رمضان آماده یورش به مسجدالاقصی هستند. دلیل این اعلام آمادگی آن است که در ماه رمضان امسال مناسبت‌های اسلامی و اعیاد دین یهود با هم، هم‌زمان شده‌اند.

رمضان سال گذشته نیز شهر قدس، شاهد جرائم و تجاوزات بسیاری از سوی نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان آن بود؛ بیشتر این جرائم نیز در مناطق نزدیک مسجد الاقصی، باب العامود و «شیخ جراح» رخ داد. در طی آن درگیری‌ها ده‌ها فلسطینی شهید و صدها تن دیگر نیز زخمی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند