گفتگوی آمریکا و انگلیس با محور اقدامات بیشتر علیه روسیه

شنبه 13 فروردين 1401
01:56
گفتگوی آمریکا و انگلیس با محور اقدامات بیشتر علیه روسیه وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور و لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس، در مورد اقدامات بیشتر احتمالی برای پاسخ به حمله روسیه به اوکراین گفتگو کردند.

العالم-آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی افزود که بلینکن و تراس همچنین در مورد نشست آتی وزرای خارجه ناتو گفتگو کردند.

پیش از این، دمیتری کولبا وزیر امور خارجه اوکراین جمعه شب مدعی شد: عقب نشینی برخی نیروهای روسی احتمالا تلاشی برای آمادگی جهت حمله دوباره به دونباس است.

به گزارش ایرنا، کولبا به شبکه الجزیره قطر گفت که تصمیم مسکو برای کاهش فعالیت نظامی‌اش نشانه‌ی این است که راهبرد ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه واقعی‌تر شده است.

وی بدون اشاره به جزییات بیشتر گفت که در آینده اقتصاد و سیستم مالی و پولی روسیه شاهد آسیب‌های جدی خواهد دید.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین و واکنش ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها