تداوم ناآرامی‌ها در سریلانکا/ تمام اعضای کابینه نامه استعفا خود را به نخست‌وزیر دادند

دوشنبه 15 فروردين 1401
09:03
تداوم ناآرامی‌ها در سریلانکا/ تمام اعضای کابینه نامه استعفا خود را به نخست‌وزیر دادند رهبر مجلس سریلانکا اعلام کرد که تمامی اعضای کابینه تصمیم گرفته‌اند در پی اعتراضات گسترده در سراسر کشور، استعفا دهند.

العالم - اسیا

بنابر گزارش خبرگزاری آدادرانا نیوز(Adaderana news)، "دینش گوناواردنا" رهبر مجلس سریلانکا خاطرنشان کرد: وزرا استعفانامه خود را به ماهیندا راجاپاکسا نخست وزیر سریلانکا ارائه کرده اند.

با این حال گوناواردنا تایید کرد که راجاپاکسا کار خود را در در جایگاه نخست وزیر ادامه خواهد داد.

به نوشته آدادرانا نیوز، دفتر نخست وزیری سریلانکا عصر یکشنبه در واکنش به گمانه زنی ها مبنی بر آماده شدن راجاپاکسا نخست وزیر این کشور برای کناره گیری، بیانیه ای صادر و شایعات منتشر شده در این زمینه را قاطعانه رد کرد.

دفتر نخست وزیری سریلانکا همچنین اعلام کرد که ترتیبات جدیدی برای رسیدگی به مسائل مربوط به تامین سوخت، برق و گاز در حال بررسی است.

سریلانکا جزیره‌ای در جنوب آسیا، اقیانوس هند و جنوب کشور هند است. نام قدیمی آن سیلان (به فارسی قدیم سَراَندیب یا سراندیب) بود. پایتخت سیاسی آن سری جایاواردنپورا کوته و پایتخت تجاری آن شهر کلمبو است.

استعفا کلیه اعضای کابینه سریلانکا در حالی مطرح می شود که این کشور در بدترین شرایط اقتصادی یک دهه گذشته قرار دارد و این موضوع اعتراضات گسترده مردم را در این کشور جنوب آسیا در پی داشته است.

مردم سریلانکا اکنون روزی ۱۳ ساعت برق ندارند، نبود دارو و سوخت نیز برمشکلات مردم افزوده است.

در ادامه ناآرامی نسبت به مسائل اقتصادی، دولت سریلانکا روز شنبه در سراسر کشور مقررات منع آمد و شد را اجرا کرد؛ زیرا اعتراض ها علیه مدیریت دولت در مقابله با بحران اقتصادی به خشونت تبدیل شد.

منع رفت و آمد تا ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ادامه دارد.

در همین راستا نیهال تالدووا ارشد پلیس کلمبو گفت: ۶۶۴ نفر که قوانین منع آمد و شد را زیر پا گذاشتند در بخش غربی، پرجمعیت ترین بخش اداری کلمبو، توسط پلیس دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، سازمان جهانی نظارت بر اینترنت (NetBlocks) روز یکشنبه اعلام کرد؛ در پی اعمال مقررات منع آمد و شد برای مقابله با ناآرامی های فزاینده در بحبوحه بحران اقتصادی بی سابقه سریلانکا، دولت این کشور دسترسی به پلتفرم های اصلی رسانه های اجتماعی از جمله فیس بوک و توییتر را هم محدود کرده است.

نت بلاکز روز یکشنبه در توییتی نوشت: «داده‌های شبکه نشان می‌دهد سریلانکا یک خاموشی سراسری بر رسانه‌های اجتماعی اعمال کرده و به دنبال اعلام وضع اضطراری در بحبوحه اعتراضات گسترده، دسترسی به پلتفرم‌هایی از جمله توییتر، فیس‌بوک، واتس‌اپ، یوتیوب و اینستاگرام را محدود کرده است.»


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟