واکنش تند چین به اقدام آمریکا به فروش پاتریوت به تایوان

چهارشنبه 17 فروردين 1401
18:30
واکنش تند چین به اقدام آمریکا به فروش پاتریوت به تایوان چین اعلام کرد با فروش تسلیحات پیشنهادی آمریکا به تایوان به شدت مخالف است زیرا این اقدام حاکمیت و منافع امنیتی چین را تضعیف می‌‌کند.

العالم _ چین

چین اعلام کرد به شدت با فروش تسلیحات پیشنهادی آمریکا به تایوان به ارزش ۹۵ میلیون دلار مخالف است.

وزارت خارجه چین ضمن محکومیت شدید این اقدام آمریکا از این کشور خواست طرح فروش تسلیحات به تایوان را متوقف کند.

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری گفت: «فروش تسلیحات آمریکا به تایوان به طور جدی اصل چین واحد و مفاد سه بیانیه مشترک چین و آمریکا به ویژه بیانیه ۱۷ آگوست را نقض و به شدت حاکمیت و منافع امنیتی چین را تضعیف می‌‌کند و به روابط چین و آمریکا آسیب می رساند.»

بر اساس گزارش‌ها، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده که وزارت خارجه این کشور این طرح را که شامل آموزش، برنامه‌ریزی، میدان‌دهی، استقرار، بهره‌برداری، نگهداری و حفظ سیستم دفاع هوایی پاتریوت و تجهیزات مرتبط با آن است، تایید کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند