لوکاشنکو: «عملیات ویژه» در اوکراین را آغاز می کنیم

پنج‌شنبه 18 فروردين 1401
19:29
لوکاشنکو: «عملیات ویژه» در اوکراین را آغاز می کنیم رئیس جمهور بلاروس از انجام عملیات ویژه در اوکراین برای آزاد کردن شماری از بلاروسی‌ها در این کشور خبر داد.

العالم - اروپا

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس روز پنجشنبه از «عملیات ویژه» کشورش در اوکراین با هدف آزاد کردن حدود صد بلاروسی خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لوکاشنکو گفت: «کار به جایی رسید که آن حرامزاده‌ها مردم ما و پیش از همه، راننده‌های کامیونی که در آن زمان (شروع درگیری‌های اوکراین) در این کشور بودند گروگان گرفتند».

رئیس جمهور بلاروس درباره این عملیات توضیح داد: «آن‌ها هزار و پانصد واگن ریلی و وسایل نقلیه را مصادره کرده و تا صد نفر از رانندگان ما را بازداشت کردند. به اوکراینی‌ها هشدار دادم که عملیاتی را برای آزاد کردن آن‌ها انجام خواهیم داد و همین کار را هم انجام دادیم».

او بدون اشاره به جزئیات گفت، این عملیات به صورت بی‌عیب‌ و نقص انجام شد و اگر اوکراینی‌های دیگری توسط اوکراینی‌ها گروگان گرفته شوند، مینسک پاسخ متفاوتی خواهد داد.

روسیه و بلاروس متحدان هم در سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) هستند و در تمرینات نظامی مشترک با هدف ادغام ساختارهای نظامی دو کشور در دولت اتحادیه، شرکت می‌کنند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اخیراً اعلام کرده حمایت نظامی روسیه از بلاروس «مطلق» است و مسکو هرگونه حمله به مینسک را معادل حمله به روسیه تلقی می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران