اوکراین ۲ هزار و ۲۰۰ مرد را به دلیل تلاش برای فرار از کشور بازداشت کرد

دوشنبه 22 فروردين 1401
09:30
اوکراین ۲ هزار و ۲۰۰ مرد را به دلیل تلاش برای فرار از کشور بازداشت کرد آژانس گارد مرزی اوکراین اعلام کرد از آغاز جنگ در این کشور، ۲ هزار و ۲۰۰ مرد اوکراینی را به دلیل تلاش برای خروج از این کشور و نقض قانون حکومت نظامی دستگیر کرده است.

العالم - اروپا

بنابر گزارش فرانس ۲۴، این آژانس یکشنبه شب در گزارشی اعلام کرد که تعدادی از افراد بازداشت شده برای خروج از کشور از مدارک جعلی استفاده کرده و تعدادی دیگر سعی کرده‌اند به نیروهای مرزی رشوه بدهند.

آژانس گارد مرزی اوکراین همچنین گفت که تعدادی از مردان که در سن خدمت نظامی بوده‌اند درحالی که سعی داشته‌اند از طریق کوهستان از اوکراین خارج شوند به دلیل آب و هوای بد جان خود را از دست داده‌اند. این آژانس به تعداد این افراد اشاره‌ای نکرده است.

دولت اوکراین پس از آغاز تهاجم روسیه به این کشور حکومت نظامی اعلام کرد و بر اساس این قانون مردان در سنین ۱۸ تا ۶۰ سال که دارای توانایی خدمت نظامی هستند، اجازه خروج از اوکراین را ندارند.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری‌ها در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی