مقام ایرانی به الجزیره: به زودی ۷ میلیارد دلار از دارایی‌ها آزاد می‌شود

دوشنبه 22 فروردين 1401
14:34
مقام ایرانی به الجزیره: به زودی ۷ میلیارد دلار از دارایی‌ها آزاد می‌شود
شبکه الجزیره به نقل از یک مقام ایرانی گفت که به زودی هفت میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران آزاد خواهد شد.

العالم - ایران

شبکه الجزیره امروز (دوشنبه) در صفحه توئیتر خود به نقل از یک مقام ایرانی، بدون ذکر نام وی نوشت که به زودی یک مقام عالی‌رتبه منطقه‌ای برای آماده‌سازی روند آزادی هفت میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی بلوکه شده ایران، وارد تهران خواهد شد.

این مقام ایرانی افزود: «به احتمال زیاد این مبلغ نزد بانک مرکزی عمان به ودیعه گذاشته شود و این مسأله می‌تواند به رفع تدریجی تحریم بانکی ایران کمک کند.»

امروز سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در پاسخ به سؤال خبرنگار درباره آزادسازی بخشی از منابع ارزی ایران و خبر منتشرشده در این باره گفت که این خبر درست است و به‌زودی بخشی از منابع ایران آزاد می‌شود.

وی افزود که هیأتی عالی‌رتبه در این زمینه تا پایان هفته به تهران سفر می‌کند.

پیش از این برخی رسانه‌ها از آزادسازی بخشی از منابع ارزی ایران در خارج از کشور (حدود هفت میلیارد دلار) خبر داده و اعلام کرده بودند که بر اساس توافق صورت گرفته با برخی کشورهای طرف قرارداد ایران، چارچوب لازم برای رفع مسدودی بخش قابل توجهی از منابع ارزی مسدود شده کشور، مشخص و مورد توافق قرار گرفته است.

سعید خطیب زاده صبح امروز نیز در جمع خبرنگاران در خصوص روند مذاکرات لغو تحریم‌ها در وین نیز گفت: «نمی‌شود درباره نتیجه آنچه در جریان است با سرعت قضاوت کرد. ما هنوز به نقطه‌ای نرسیدیم که طرف آمریکایی نشان دهد که اراده قطعی برای بازگشتش به تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ دارد.»

او تأکید کرد که دولت قبلی آمریکا سدها و مجاری را تعبیه کرده که منافع اقتصادی مردم ایران از برجام به حداقل برسد. به گفته وی هنوز نمی‌دانیم آیا به توافق می‌رسیم یا نمی‌رسیم. چون آمریکا هنوز اراده لازم را برای رسیدن به توافق نشان نداده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند