زلال قرآن (595)؛

علت شدت محبت بعضی ازانسان ها به غیرخدا (مواهب مادی دنیا) چیست ؟

سه شنبه 23 فروردين 1401
18:16
علت شدت محبت بعضی ازانسان ها به غیرخدا (مواهب مادی دنیا) چیست ؟


العالم - زلال قرآن

به صراحت بخش اول آیه 165 سوره مبارکه بقره:
« وَمِنَ النَّاسِ مَن يَتَّخِذُ مِن دُونِ اللَّـهِ أَندَادًا يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللَّـهِ وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِّلَّـهِ ...»
ترجمه: (برخی ازمردم (نادان) غیر خدا را همانند خدا گیرند و چنانکه خدا را بایست دوست داشت با آنها دوستی می ورزند، لیکن آنها که اهل ایمانند کمال محبّت و دوستی را فقط به خدا مخصوص دارند...).

بسیاری ازمردم بدلیل ضعف قدرت تمیزحق وباطل و ناتوانی در تشخیص درست مصادیق خیر وسعادت، دچاراشتباه شده ومالکیت مجازی و موقت وسایل وصول به کمال (مواهب مادی دنیا) را هدف حقیقی حیات خود تصور می کنند و محبت خود را بجای اینکه متوجه خداوند عزّوجل نمایند به سوی آن وسایل و وسائط معطوف می کنند و به لذت های زود گذرمادی بَسنده می نمایند.

ازاین آیه شریفه می توان چنین برداشت کرد که، توجه بیش ازحد ضرورت به مواهب مادی دنیا انسان را از ایمان ساقط می گرداند.

0% ...

آخرین اخبار

یادداشتی از سرتیپ نبیل الجمل؛ ایران درهم‌شکننده هیبت آمریکا


سردار موسوی: شلیک‌ها تا بازگشت آرامش به ایران ادامه دارد


سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین: ایران استوار و ماندگار خواهد ماند


هشدار لاوروف درمورد تداوم تجاوز آمریکا به ایران/وضعیت کنونی تهدیدی برای اقتصاد جهان است


نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان