وزارت اطلاع رسانی فلسطین: پیکر صدها شهید در اسارت رژیم صهیونیستی

سه شنبه 30 فروردين 1401
13:45
وزارت اطلاع رسانی فلسطین: پیکر صدها شهید در اسارت رژیم صهیونیستی بر اساس گزارشی که وزارت اطلاع رسانی فلسطین منتشر کرده است، رژیم صهیونیستی هنوز 105 پیکر شهدای فلسطینی را در سردخانه و 256 شهید دیگر را در "گورستان ارقام" نگهداری می کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

در این گزارش آمده است که 9 پیکر متعلق به کودکان و 3 پیکر متعلق به زنان شهید و 8 پیکر هم متلعق به اسرایی هستند که در مقاطع زمانی مختلفی در اسارت رژیم صهیونیستی بوده اند.

از اوایل آوریل جاری 16 نفر دیگر در کرانه باختری و اراضی 48 به شهادت رسیده اند که از آن میان، 7 جنازه تحویل داده نشده اند.

در این گزارش تصریح شده است که رژیم صهیونیستی از ابتدای اشغال فلسطین در سال 1948 تا 2015 پیوسته به توقیف جنازه شهدا ادامه داده است.

همچنین آمده است که بازداشت جنازه – که اغلب مربوط به قتل عمد شهروندان هستند – اهانت به شأن انسان پس از مرگ او و نوعی مجازات جمعی و خلاف قوانین حقوق بشر و پروتکل های بین المللی است.

در این گزارش تصریح شده است که رژیم صهیونیستی از این ترفند برای آزار خانواده شهدا استفاده می کند تا همواره آنها را در اضطراب و تشویش و نگرانی از سرنوشت عزیزانشان نگه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب