یمن خدمه کشتی توقیف شده اماراتی آزاد کرد

سه شنبه 6 ارديبهشت 1401
00:14
 یمن خدمه کشتی توقیف شده اماراتی آزاد کرد
نیروهای یمنی خدمه کشتی اماراتی «روابی» را که ماه ژانویه گذشته به صورت غیر قانونی وارد آب‌های سرزمینی یمن شده بودند، آزاد کردند.

العالم-یمن

نیروهای وابسته به جنبش انصارالله یمن خدمه کشتی اماراتی توقیف شده موسوم به «روابی» را امروز دوشنبه آزاد کرده‌اند.

امارات ژانویه 2022 (دی ماه 1400) مدعی شده بود که انصارالله یک فروند کشتی این کشور حامل مواد داروایی و پزشکی را در دریای سرخ ربود.

ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف سعودی سوم ژانویه (۱۳ دی) اعلام کرد انصارالله یک کشتی باری را که با پرچم امارات متحده عربی در دریای سرخ تردد می‌کرده، «ربوده‌اند».

سخنگوی ائتلاف مدعی شد: این کشتی که روابی نام دارد حامل تجهیزات بیمارستانی بوده و در فاصله میان جزیره سقطری در جنوب یمن و بندر جازان عربستان مورد حمله قرار گرفته است.

اما نیروهای مسلح یمن پس از توقیف این کشتی اماراتی، فیلم‌ها و تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد این کشتی توقیف شده حامل تسلیحات و تجهیزات نظامی بوده است.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: نیروهای ما کشتی اماراتی که در حال انتقال مقادیر مختلفی از سلاح بود، زیر نظر داشتند.

وی گفت: این کشتی حامل تجهیزات نظامی مختلفی بود که قرار بود از تمام این تجهیزات نظامی علیه مردم یمن استفاده شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی


پزشکیان: از مواضع حمایتی و همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی می‌کنیم


وداع فرمانده هوافضای سپاه با پیکر «قائد شهید امت» + تصاویر و فیلم


سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم


تأکید عراقچی و بارزانی بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری امنیتی


پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد


ادای احترام نماینده یمن و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


ادای احترام وزیر دفاع ملی جمهوری لبنان به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی


ادای احترام رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه به پیکر مطهر امام شهید + ویدئو


نیروهای یمنی از نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند