تجویز مجدد راه‌حل «دو دولتی» از سوی سعودی‌ها

چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401
14:00
تجویز مجدد راه‌حل «دو دولتی» از سوی سعودی‌ها کاردار هیات دائمی عربستان در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت، باری دیگر حمایت کشورش از راه‌حل «دو دولتی» برای فلسطین را تکرار کرد.

العالم - عربستان - فلسطین اشغالی

روز گذشته (سه‌شنبه) «محمد بن عبدالعزیز العتیق» کاردار هیات دائمی عربستان در سازمان ملل در نشست شورای امنیت، باری دیگر بر حمایت ریاض از تشکیل دولتی مستقل برای فلسطین به پایتختی قدس شرقی در چارچوب راه‌حل «دو دولتی» تاکید کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، العتیق در سخنرانی‌ خود دمقابل اعضای شورای امنیت سازمان ملل بر اهمیت صلح دائمی و جامع در خاورمیانه به عنوان یک انتخاب راهبردی برای پایان دادن به درگیری‌ها تاکید کرد و راه‌حل دو دولت را پایه و اساس این صلح خواند.

کاردار هیات دائمی عربستان در سازمان ملل ضمن اعلام محکومیت شدید کشورش درخصوص حملات و تجاوزرات اخیر در حق مردم فلسطین و اماکن مقدس آن، بازگشت این تنش‌های سازماندهی‌شده را دشمنی آشکار با وجدان امت اسلامی و موجب نقض تمام تصمیمات و اصول بین‌المللی خواند.

وی در ادامه بیانات خود از جامعه بین‌الملل و شورای امنیت درخواست کرد تا نقش خود را ایفا کرده و مسئولیت کامل آثار تداوم جرائم علیه ملت فلسطین و مقدسات آن را به نیروهای رژیم صهیونیستی تحمیل کنند؛ تا از این طریق تنش‌ها و درگیری‌ها در منطقه کنترل شوند.

به گزارش فارس، راه‌حل دو دولت یا دو کشوری، یکی از راه حل‌های ارائه شده برای رفع اختلافات بین رژیم موقت صهیونیستی و فلسطینیان است که سال ۲۰۰۲ توسط سازمان ملل پیشنهاد شد. براساس این طرح، یک دولت واحد برای صهیونیست‌ها، و یک دولت دیگر در کرانه باختری و نوار غزه تشکیل می‌شود که تمام اهالی این مناطق تابعیت آن را داشته باشند. عربستان سعودی از موافقان طرح تقسیم فلسطین بوده و علی‌رغم مخالفت‌های فلسطینی و اسلامی، بر موضع خود اصرار می‌ورزد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


پربیننده ترین خبرها