جایزه 15 میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره گروه هکر روسی

شنبه 17 ارديبهشت 1401
14:30
جایزه 15 میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره گروه هکر روسی وزارت خارجه آمریکا برای شناسایی و یا دستگیری اعضای یک گروه هکری 15 میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

العالم - امریکا - اروپا
بنابر گزارش رویترز، دولت ایالات متحده برای هرگونه اطلاعات که به دستگیری اعضای یک گروه هکر مستقر در روسیه منجر شود جایزه ۱۵ میلیون دلاری تعیین کرد.
طبق ادعا های مندرج در بیانیه وزارت خارجه آمریکا، گروه هکر موسوم به کونتی که مقر آن در روسیه است متهم است که از طریق طراحی باج‌افزار میلیون‌ها دلار از قربانیان خود اخاذی کرده است.
بنا بر تخمین‌های اف‌بی‌آی، پلیس داخلی آمریکا، این گروه از بیش از هزار قربانی خود حدود ۱۵۰ میلیون دلار دریافتی داشته است.
وزارت خارجه آمریکا می‌گوید برای هر گونه اطلاعات که به شناسایی هویت یا مکان اختفای رهبران گروه کونتی منجر شود ده میلیون دلار و برای اطلاعاتی که به دستگیری این افراد ختم شود پنج میلیون دلار خواهد پرداخت.
ایالات متحده، به‌ویژه در نیمه اول سال ۲۰۲۱، هدف یک‌ رشته حملات باج‌افزاری قرار گرفت که طی آن، باجگیران سایبری با دستیابی به برخی اطلاعات درخواست باج کرده و به مبالغی دست یافتند.
در حالی که مسکو مسئولیت خود را در این زمینه رد می‌کند، مقامات آمریکایی گروه‌های هکر روسی‌زبان یا گروه‌های فعال در خاک روسیه را متهم معرفی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای