تصمیم سعودی‌ها برای الحاق تعدادی از استان‌های یمن به جنوب عربستان

يکشنبه 18 ارديبهشت 1401
14:17
تصمیم سعودی‌ها برای الحاق تعدادی از استان‌های یمن به جنوب عربستان یک رسانه یمنی از تصمیم مقامات سعودی برای الحاق تعدادی از استان‌های یمن به جنوب عربستان خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

اخیرا مقامات سعودی با تعدادی از ساکنان استان‌های حضرموت، شبوه، المهره و ابین نشستی برگزار کرده‌اند.

مقامات سعودی با ذکر نام استان‌های مذکور اعلام کردند:«عربستان تصمیم گرفته چند استان شرق یمن را به جنوب عربستان ملحق کند و این تصمیم اتخاذ شده و هیچ بازگشتی از آن وجود ندارد».

بر اساس این گزارش، عربستان به دنبال برخورداری از یک ساحل در اقیانوس هند در سراسر نوار ساحلی از «صرفیت» در شرق تا «شقره» در غرب است. همچنین عربستان از سازگاری در این استان‌ها به دلیل قرابت اجتماعی، فرهنگی و مذهبی سعودی‌ها با ساکنان این استان‌ها آگاهی دارد.

در این گزارش آمده است که در حالی که ساکنان این استان‌ها به دنبال رهایی از سلطه محلی هستند ، عربستان سعودی تمام وزن خود را روی این مناطق می‌گذارد و تلاش می‌کند تا احساسات آن‌ها را تحریک و محبت مردم این استان‌ها را جلب کند.

چند سال گذشته سند امضا شده توسط 95 تن از سران قبایل حضرموت در شرق یمن جهت بیان خواسته تجزیه‌طلبانه‌شان و الحاق حضرموت به عربستان، جنجال بسیاری را در پایگاه‌های اجتماعی به راه انداخت. امضاکنندگان این سند برای توجیه این اقدام خود این ادعا را طرح کرده‌اند که استان حضرموت و المهره و بخش‌هایی از شبوه از لحاظ تاریخی به عربستان برمی‌گردند و متعلق به یمن نیستند!
حضرموت بزرگترین استان یمن است و نفت‌خیزترین استان به شمار می‌آید و مرزهای وسیعی با عربستان دارد و تعداد ساکنان آن به بیش از یک میلیون تن می‌رسد.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد.

برخلاف انتظار سعودی‌ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و ضربات دردناک یمنی‌ها به عمق اراضی سعودی‌ها، بویژه تاسیسات آرامکو، ریاض به ناچار تن به آتش بس به امید خروج از باتلاق جنگ یمن داد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"