رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از مسجد تاریخی ابراهیمی را تخریب کرد

سه شنبه 3 خرداد 1401
13:31
رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از مسجد تاریخی ابراهیمی را تخریب کرد اسرائیل بخش‌هایی از پله‌های تاریخی در مسجد ابراهیمی واقع در شهر الخلیل را با هدف توسعه یهودی‌سازی این مسجد تخریب کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

اسرائیل به منظور ساخت پله‌های برقی جهت تردد راحت شهرک‌نشینان یهودی به مسجد ابراهیمی، بخش‌هایی از پله‌های تاریخی در این مسجد را تخریب کرد.

اسرائیل از اوت سال گذشته اجرای طرحی را برای یهودی‌سازی بخشی از مسجد ابراهیمی به مساحت 300 متر آغاز کرده که بخشی از این طرح شامل احداث پله برقی برای تردد شهرک نشینان یهودی است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در واکنش به این اقدام اسرائیل بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که تخریب بخش‌هایی از پله‌های تاریخی مسجد ابراهیمی در الخلیل در چارچوب طرح‌های دشمن، جنایتی جدید علیه مقدسات و آثار و نشانه‌های اسلامی و تاریخی ملت فلسطین در این شهر است که با هدف سیطره کامل اسرائیل بر مسجد ابراهیمی صورت گرفته و این نقض صریح تمامی ارزش‌ها، عرف و قوانین بین‌الملل است.

این جنبش خواستار اقدام فوری کشورهای اسلامی و عربی برای مقابله با طرح‌های یهودی‌سازی و اشغالگرانه اسرائیل شد.

مسجد ابراهیمی که یهودیان آن را غار مخپلا می‌خوانند قدیمی‌ترین مکان مقدس ادیان توحیدی سه‌گانه است و در آن حضرت ابراهیم، همسرش ساره و حضرت اسحاق و یعقوب مدفون هستند.

سازمان یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل یک محل تاریخی متعلق به فلسطین است.

میدل ایست نیوز

0% ...

آخرین اخبار

تاکید ایران و آفریقای جنوبی بر حرکت هماهنگ در مسیر چندجانبه‌گرایی


عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم