دریادار تنگسیری: دشمن درپی ناامید کردن جوانان نسبت به آینده است

چهارشنبه 4 خرداد 1401
11:37
دریادار تنگسیری: دشمن درپی ناامید کردن جوانان نسبت به آینده است فرمانده نیرو دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن منتظر است که با هر شیوه‌ایی تفرقه افکنی کند و جوانان ایران را سرد و  به آینده ناامید کند که چنین نخواهد شد. 

العالم - ایران

به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دریادار علیرضا تنگسیری در مراسم یادواره سرداران و ۸۳ شهید هشت سال دفاع مقدس در شهر سردشت زیدون در جمع خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان برگزار شد بیان داشت: به نقطه‌ای رسیده‌ایم که امید همه جهانیان به ظهور روشن‌تر شده و ظهور نزدیک است چرا که وعده خداوند حق است و ما پیروز این میدان خواهیم شد.

سوم خرداد نقطه عطف تاریخی و بسیارمهم جمهوری اسلامی بود

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سوم خرداد نقطه عطف تاریخی و بسیارمهم جمهوری اسلامی بود که در عملیات بیت المقدس به ثمر نشست و خرمشهر قهرمان پیروز و آزاد شد.

فرمانده نیرو دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این عملیات بسیار مهم بود و نباید فراموش کنیم که چه کار های بسیار بزرگی در این عملیات رخ داد.

دریادار تنگسیری افزود: در این عملیات بیش از بیست هزار مزدور عراقی در این شهر دفاع می کرد که پس از عملیات در شهر خرمشهر بیش از ۱۹ هزار نفر اسیر یا کشته شدند و اولین عملیاتی بود که پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع از خاک جمهوری اسلامی آزاد شد.

وی در جمع خانواده معظم شهدا در یادواره ۸۳ شهید سردشت زیدون خاطرنشان کرد: شهدا منتظر هستند که ببیند راه آنان، مسیر آنان و وصیت نامه آنان ادامه پیدا خواهد کرد ما باید به وصیت نامه شهدا مراجع کنیم چرا که این مردان بزرگ و ستارگان درخشان راه را برای ما نشان می‌دهند.

در پایان این مراسم از خانواده معظم شهدای زیدون با حضور سردار تنگسیری و جمعی از مسولان تجلیل شد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تلاش می‌کنیم خدمتگزار مردم باشیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد


یمن یکدست سبزپوش شد +عکس و فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


تجدید میثاق رئیس جمهور با آرمان‌های امام راحل +عکس


ایران در مسیر رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!