افغانستان| وقوع ۲ انفجار در شهر مزارشریف

چهارشنبه 4 خرداد 1401
20:33
افغانستان| وقوع ۲ انفجار در شهر مزارشریف بر اساس اعلام رسانه‌های افغانستان، دقایقی پیش انفجاری قوی در یکی از مساجد کابل به‌وقوع پیوست که گفته می‌شود در نتیجه آن6 تن به‌شهادت رسیده و بیش از 10 نفر نیز زخمی شده‌اند.

العالم - اسیا

منابع خبری از انفجار در مسجد «حضرت ذکریا» در چهارراهی ترافیک شهر کابل خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها این انفجار ناشی از بمب کارگذاری‌شده بوده و تلفات نیز در پی دارد.

به ادعای برخی منابع در این انفجار دستکم 10 نفر شهید و یا زخمی شده‌اند. آمار تلفات تاکنون مشخص نشده است.

«خالد زدران»، سخنگوی فرماندهی امنیتی طالبان در کابل وقوع انفجار در مسجدی در چهارراهی ترافیک کابل را تأیید کرد و گفت که در این انفجار 2 تن زخمی شده‌اند.

به گفته او، این انفجار در هنگام ادای نماز در نزدیکی مسجد «حضرت زکریا» رخ داده است.

این در حالی است که مقامات بهداشتی کابل به رویترز گفتند که در این انفجار دستکم 5 تن شهید شده و بیش از 10 نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر خبرنگار الجزیره گزارش داد که در نتیجه این انفجار 6 غیرنظامی به‌شهادت رسیده و 15 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

در همین حال بیمارستان ایمرجنسی کابل در توییتی اعلام کرده که تاکنون ۲۲ زخمی از انفجار امشب در منطقه چهار راهی ترافیک شهر کابل به این بیمارستان انتقال یافته که از میان آنان پنج تن به‌شهادت رسیده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت


مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد