تاز‌ه‌ترین اخبار "متروپل"|‌ تعداد جانباختگان متروپل آبادان به 31 نفر رسید

دوشنبه 9 خرداد 1401
08:29
تاز‌ه‌ترین اخبار گروه‌های مختلف از چند جبهه کاری با حفر تونل در حال عملیات برای خارج‌سازی جانباختگان احتمالی از زیرآور ساختمان متروپل هستند.

العالم _ ایران

در پی وقوع این حادثه کار امداد رسانی از سوی آتش نشانی آبادان ، پالایشگاه و گروه های امدادی شهرهای همجوار و البته مردم آغاز و با اضافه شدن گروه‌های امدادی از دیگر نقاط استان خوزستان و کشور عملیات امدادی و آواربرداری با توجه به حساسیت و احتمال ریزش سایر بخش‌های سازه با در نظر گرفتن شرایط محیطی با حساسیت ویژه دنبال شد.

در 48 ساعت نخست حادثه که زمان طلایی برای نجات حادثه دیدگان زیر آور محسوب می شود ،گروههای امدادی با آوار برداری موفق شدند 37 مصدوم را نجات دهند و تلاش برای خارج کردن اجساد جانباختگان با دقت و استفاده از هشت گروه فنی و مهندسی و لرزه نگاری دنبال شد.

8:17 ـ تعداد جانباختگان متروپل آبادان به 31 نفر رسید‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم در منطقه ریزش ساختمان متروپل آبادان، در ‌بامداد دوشنبه ‌دو جسد دیگر توسط امدادگران از زیر آوار بیرون کشیده شد تا تعداد جانباختگان به 31 نفر برسد.

بر‌اساس شواهد موجود جسد یک فرد دیگر هم توسط امدادگران کشف شد‌ اما به دلیل قرار گرفتن در زیر بتن هنوز از زیر آوار خارج نشده است.

خبر در حال تکمیل است ...

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته


قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست