زلال قرآن (855)؛

جهادگرفی سبیل الله نزد خداوند چه مقامی دارد ؟

چهارشنبه 11 خرداد 1401
19:05
جهادگرفی سبیل الله نزد خداوند چه مقامی دارد ؟

العالم - زلال قرآن

به شهادت آیات 20 تا 22 سوره مبارکه توبه:
«الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّـهِ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ. يُبَشِّرُهُمْ رَبُّهُمْ بِرَحْمَةٍ مِنْهُ وَرِضْوَانٍ وَجَنَّاتٍ لَهُمْ فِيهَا نَعِيمٌ مُقِيمٌ. خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا إِنَّ اللَّـهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ».
ترجمه: (آنان که ایمان آوردند و از وطن هجرت گزیدند و در راه خدا به مال و جانشان جهاد کردند آنها را نزد خدا مقام بلندتری است و آنان بالخصوص رستگاران سعادتمندان دو عالمند. پروردگارشان آنان را به رحمت بی ‌منتهای خود و به مقام رضا و خشنودی خویش و به بهشت‌هایی که درآنجا آنها را نعمت جاودانی است بشارت دهد. درآن بهشت ابدی همیشه متنعّم خواهند بود، که نزد خدا پاداشی بزرگ است).
کسانی که به خدا و رسول الله (ص) و قیامت ایمان بیاورند و با هجرت ازخود و وطن خویش، با مال و جان در راه رضا و رضوان الهی جهاد نمایند، نزد خداوند عزّوجل مقامی رفیع داشته و به فلاح و رستگاری و فوز عظیم نائل خواهند شد و خداوند از باب رحمت بی انتهای خود آنان را وارد بهشت رضوان خویش فرموده و از نعمت های بی نهایت آن برخوردار خواهد ساخت تا بطور جاودانه و الی الابد از آنها برخوردار باشند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها