زلال قرآن (859)؛

مسلمانان چه وظیفه ای در جهاد فی سبیل الله دارند؟

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
13:30
مسلمانان چه وظیفه ای در جهاد فی سبیل الله دارند؟

العالم - زلال قرآن

برتمامی اُمت اسلامی فرض است که در اجرای فرمان حضرت حق سبحانه و تعالی در آیه 74 سوره مبارکه نساء:

« فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَنْ يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًاعَظِيمًا»

ترجمه: (پس کسانی باید در راه خدا جهاد کنند که (دست ازجان شسته ‌اند و) زندگی این جهان را به آن جهان می‌ فروشند. و هرکس در راه خدا جهاد کند و کشته شود یا فاتح گردد، زود باشد که او را اجری عظیم دهیم).

درصورت ضرورت، با تاسی به رسول الله (ص) و ائمه اطهار(ع)، با هجرت در راه خدا و با ایثارجان و مال به مبارزه و مقابله و مقاتله با دشمنان خدا و رسول او و دین مبین اسلام قیام نمایند و در میدان مجاهده در راه خدا تا رفع ودفع هرفتنه و فسادی استقامت و پایداری کنند، تا با ایجاد فضای امن وسالم درجامعه، زمینه های رشد استعدادها وکمالات انسانی برای همگان فراهم شود وابواب رحمت ونعمت های بیکران الهی به روی تمام اعضاء جامعه اسلامی مفتوح گردد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران