روزنامه عبری از شورش علیه محمود عباس در فتح خبر داد

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
17:32
روزنامه عبری از شورش علیه محمود عباس در فتح خبر داد روزنامه عبری اسرائیل الیوم از شورش در داخل جنبش فتح علیه محمود عباس رئیس این جنبش و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به خاطر سیاستها، تکروی و حکومت فردی اش خبر داد.

العالم – فلسطین

این گزارش حاکیست که انتخاب حسین الشیخ از سوی محمود عباس به عنوان دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین که باعث می شود پس از محمود عباس جانشین وی در پست ریاست شود، باعث خشم بسیاری از شخصیتهای جنبش فتح مانند جبریل رجوب شده که خود را شایسته این مقام می دانند.

از سوی دیگر مخالفان محمود عباس در فتح معتقدند که ادامه هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی باعث تضعیف موقعیت سیاسی جنبش در فلسطین می شود.

آنان از محمود عباس خواسته اند که محمد اشتیه نخست وزیر فعلی فلسطین نیز به خاطر ناتوانی از اداره امور تشکیلات برکنار شود.

اما حسین حمایل سخنگوی فتح در گفت وگو با عربی 21 گزارش منتشره در روزنامه عبری را تکذیب و آن را شایعات نادرست توصیف کرد .

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز ایرانی است و با فرمان ایران باز و بسته خواهد شد


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود