فرانسه سرگرم مذاکراه با امارات برای جایگزینی نفت روسیه

يکشنبه 15 خرداد 1401
14:52
فرانسه سرگرم مذاکراه با امارات برای جایگزینی نفت روسیه درحالی که اروپا تحریم های نفت و گاز روسیه را بر سر جنگ اوکراین در دستور کار خود دارد، فرانسه مذاکره با طرف اماراتی برای یافتن جایگزین نفت روسیه را در دستور کار خود قرار داده است.

العالم - اروپا

خبرگزاری رویترز با انتشار این خبر از مبدا پاریس، به نقل از برونو لومر (Bruno Le Maire)، وزیر دارایی فرانسه، نوشت: پاریس در حال مذاکره با امارات متحده عربی برای جایگزینی خرید نفت از روسیه است.

رویترز درادامه گزارش داد: این تلاش بدنبال اعمال ممنوعیت اتحادیه اروپا بر نفت روسیه است که خرید آن از مسکو متوقف خواهد شد.

بنابراین گزارش، وزیر دارایی فرانسه در همین زمینه به رادیو« اروپا- ۱» (Europe ۱ radio) گفت: "مذاکراتی با امارات متحده عربی در جریان است، ما باید جایگزینی برای نفت روسیه پیدا کنیم."

درحالی وزیر دارایی فرانسه به دنبال یافتن راه های جایگزین از تحریم نفتی روسیه است که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نسبت به تحریم های ضدروسی از سوی غرب هشدار داد و گفت که اروپا با اعمال این تحریم ها خود دچار فقر و دشواری خواهد شد.

خبرگزاری تاس امروز (یکشنبه) از مبدا مسکو با انتشار اظهارات لاوروف دراین مورد نوشت: سرگئی لاوروف وزیرخارجه روسیه در مصاحبه با شبکه «آرتی آر اس» (RTRS)، شبکه رادیو تلویزیونی «بوسنیایی- صرب» گفته است که «مردم اروپا به علت تحریم های ضد روسی با تورم و افت سطح زندگی و بسیاری نیز با فقر مواجه خواهند شد».

لاوروف به این رسانه بوسنیایی- صرب درمورد تحریم های نفتی غرب گفته بود که تحریم های غرب هیچ تأثیری بر صادرات نفت این کشور نخواهد داشت، نفت به طور کلی تابع سیاست نیست، تقاضا برای آن وجود دارد و ما بازارهای فروش جایگزین داریم که هم اکنون در حال افزایش فروش هستیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد