نعیم قاسم: با ابزارهای مناسب از حقوق لبنان در برابر اسرائیل محافظت می‌کنیم

دوشنبه 16 خرداد 1401
22:22
نعیم قاسم: با ابزارهای مناسب از حقوق لبنان در برابر اسرائیل محافظت می‌کنیم
معاون دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد که به محض اعلام تجاوز تل‌آویو به آبها و نفت لبنان، این جنبش حاضر است نقش خود را در فشار و بازدارندگی در برابر صهیونیستها ایفا کند.

العالم _ لبنان

نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان شامگاه امروز دوشبه تأکید کرد که این جنبش آماده است به رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

وی گفت: «به محض اعلام تجاوز اسرائیل به آبها و نفت ما در دریای مدیترانه، حاضریم نقش خود را در فشار و بازدارندگی در برابر اسرائیل، ایفا کنیم».

این مقام حزب الله تأکید کرد که این جنبش آماده است تا با استفاده از ابزارهای مناسب از جمله زور، از حقوق لبنان حمایت کند.

وی ادامه داد: «در مسئله ترسیم مرزهای دریایی، اگر بن‌بستی در مذاکرات وجود دارد، باید اعلام کنند که مذکرات در بن بست قرار دارد و به پایان رسیده است».

معاون دبیر کل حزب الله خاطر نشان کرد: «ما [درباره مذاکرات دریایی] مهلتی برای حکومت تعیین نمی‌کنیم؛ زیرا در چنین تصمیمهایی، زیر چتر آن قرار داریم، ولی آن را به تسریع [در نتیجه آن] تشویق می‌کنیم».

منابع خبری لبنانی روز گذشته خبر دادند که یک کشتی متعلق به رژیم موقت صهیونیستی برای حفاری در میدان «کاریش» که در منطقه مورد مناقشه با لبنان قرار دارد، وارد این میدان شد.

این اقدام صهیونیستها که در واقع مقدمه‌ای برای غارت منابع گازی و نفتی لبنان به شمار می‌رود، شاهد موجی از محکومیت و انتقاد از سوی مسئولان و گروههای لبنانی بود.

0% ...

آخرین اخبار

ابوعبیده: فلسطینیان در کرانه باختری و قدس برای دفاع از مسجد الاقصی به پا خیزند


دریادار ایرانی: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد


بیانیه حزب الله علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا


ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است