نتایج یک نظرسنجی نشان داد؛

اسرائیل به سمت انتخابات جدید پیش می‌رود

سه شنبه 17 خرداد 1401
15:05
اسرائیل به سمت انتخابات جدید پیش می‌رود نظرسنجی که یک موسسه صهیونیستی نشان می‌دهد که اگر دولت کنونی به ریاست نفتالی بنت اکثریت را در کنست (پارلمان رژیم صهیونسیتی) از دست بدهد، ۳۷ درصد اسرائیلی‌ها با برگزاری انتخابات جدید موافقند.

العالم - فلسطین اشغالی

بر اساس این نظرسنجی، اکثریت، برگزاری انتخابات جدید به جای تشکیل دولت جایگزین در کنست کنونی را تایید می‌کنند. اگر دولت، اکثریت را در کنست از دست بدهد، ۳۷ درصد رفتن به پای صندوق‌های رای را تایید می‌کنند و ۳۱ درصد با ائتلاف جدید موافق هستند.

۵۷ درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند، عنوان داشتند که اگر انتخابات در آینده نزدیک برگزار شود، آنها به همان حزبی که قبلا رای داده بودند، رای خواهند داد که بیشترین درصد بین "یهودیت تورات"، "لیکود" و "صهیونیسم دینی" و کمترین درصد در میان احزاب راستگرا و حزب جدید "امید" بود.

تفکیک آراء در انتخابات قبلی نشان می‌دهد که حدود نیمی از رای دهندگانِ احزاب ائتلافی (۴۹٪) طرفدار یک دولت اقلیت هستند، در حالی که بیش از نیمی (۵۵٪) از رای دهندگان احزاب اپوزیسیون، طرفدار انتخابات جدید هستند. حدود یک سوم از رای دهندگان ائتلاف و اپوزیسیون ترجیح می‌دهند ائتلاف جدیدی بدون انتخابات تشکیل دهند.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد